ΑΓΧΟΣ.. | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
17:09
31/1/2012

ΑΓΧΟΣ..

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
αγχωμενη

Είχα περίοδο μετά την τελευταία φορά που ήρθα σε επαφή με τον φίλο μου αλλά τώρα έχει περάσει πάνω ένας μήνα που δεν μου έχει έρθει... 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

 

Αγαπητή Θεία Λουκία, έχω σχέση εδώ και κάτι μήνες και δεν χρησιμοποιούμε προφυλακτικο. Είχα περίοδο μετά την τελευταία φορά που ήρθα σε επαφή με τον φίλο μου αλλά τώρα έχει περάσει πάνω ένας μήνα που δεν μου έχει έρθει... Ενώ έχω ολα τα συμπτώματα τίποτα! Δεν υπάρχει περίπτωση να εχω μείνει έγκυος σωστά;

*Υ.Γ Γενικά δεν έχω σταθερό κύκλο

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ανεξάρτητα το πόσο ασταθής είναι ο κύκλος σου, εφόσον έχεις σεξουαλικές σχέσεις και μάλιστα χωρίς προφύλαξη και δεν βλέπεις περίοδο μετά από 35 μέρες, πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης για να αποκλείσεις αυτό το ενδεχόμενο. Δεδομένου βέβαια, ότι δεν έκανες σεξ μετά την τελευταία σου περίοδο, η πιθανότητα να είχε συμβεί κάποιο ατύχημα είναι εξαιρετικά σπάνια (αφού θα έπρεπε να είχες κάνει 2η ωορρηξία και σεξ κοντά στην περίοδο σου για να γίνει κάτι τέτοιο) αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις, καλύτερα να κάνεις το τεστ για να σιγουρευτείς και να ησυχάσεις απολύτως.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα πάντως, ακόμη κι αν δεν είσαι έγκυος, θα πρέπει να συμβουλευτείς έναν γυναικολόγο γιατί ένας τόσο ασταθής κύκλος μπορεί να σημαίνει άλλα σοβαρότερα προβλήματα υγείας, άμεσα και μελλοντικά και οπωσδήποτε θα πρέπει να εντοπίσεις την αιτία του και να τον στρώσεις.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ