Χασις | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
7:08
5/5/2015

Χασις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαρινα

Πριν κανουμε σεξ πινει τσιγαρο χασις σχεδον παντα αλλα εμενα δεν μ αρεσει αυτό.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Το αγορι μου πριν κανουμε σεξ πινει τσιγαρο χασις σχεδον παντα αλλα εμενα δεν μ αρεσει αυτό. Πώς να του το πω χωρις να τον προσβαλω; Τον αγαπω πολύ. Σας ευχαριστω πολύ! Να ειστε καλα να δινεται συμβουλες. Σας παρακαλω πολυ εχω αναγκη την απαντηση σας.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρίνα μου, έχεις ακούσει που λένε «αγάπα τον φίλο σου με τα ελαττώματα» του; Αυτή ακριβώς είναι η περίπτωση. Προφανώς το αγόρι σου το έχει πάρει συνήθεια να καπνίζει χασίς πριν το σεξ για να χαλαρώνει, επειδή πολύ πιθανόν να έχει κάποιο άγχος με την απόδοση του και το απολαμβάνει περισσότερο έτσι.

Βέβαια, μπορείς να του πεις ευθέως ότι σε ενοχλεί που καπνίζει χασίς -ιδιαίτερα αν ξέρεις το γιατί σε ενοχλεί και γιατί θα προτιμούσες να μην το κάπνιζε.

Για να προσβληθεί πάντως, δεν το πιστεύω. Αλλά μην περιμένεις κι ότι θα το κόψει και πολύ λιγότερο, αν η ενόχληση σου είναι γενικής φύσεως, λόγω «ηθικής» π.χ. και όχι για κάποιον άλλο, συγκεκριμένο λόγο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ