Χάπι της επόμενη μέρας και περίοδος | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:39
18/4/2013

Χάπι της επόμενη μέρας και περίοδος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Λίζα

Ξέρω οτι το χάπι της επόμενης μέρας σου προκαλεί παρενέργειες αλλά έχουν περάσει 9 μέρες και ακόμα τίποτα!

At LoveJoy.gr we love toys! Αγόρασε σήμερα γυναικεία "παιχνίδια", εσώρουχα και δώρα, σε μοναδικό συνδυασμό ποιότητας και τιμής!

Καλησπέρα Λουκία! Είμαι η Λίζα και είμαι 19 έτων. Στις 15 Μαρτίου έκανα έρωτα με το αγόρι μου και ήταν η τέταρτη μέρα της περίοδος μου. Με το αγόρι μου ήμαστε 3χρόνια μαζί και δεν επειδή ήταν η πρώτη μου σχέση δεν παίρνουμε προφιλάξεις. Την επόμενη μέρα πήρα το χάπι της επόμενης μέρας μέσα σε 12 ώρες, ξέρω οτι δεν ήταν αναγκαίο αλλά το πήρα. Στις 17 μου ήρθε η περίοδος ξάνα και είχα αιμοραγία για 5 μέρες. Κανονικά περίμενα περίοδο στις 8 Μαρτίου. Αλλά ακόμα δεν μου έχει έρθει. Ξέρω οτι το χάπι της επόμενης μέρας σου προκαλεί παρενέργειες αλλά έχουν περάσει 9 μέρες και ακόμα τίποτα! Κάπου διάβασα οτι όταν πέρνεις το χάπι της επόμενης μέρας μέτα απο μιά εβδομάδα έρχεται πρόωρα η περίδος άλλα πότε πρέπει να μου έρθει κανονικά; Ανησυχώ πάρα πολύ. Σε παρακαλώ απάντησε μου όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα. Πολλα φιλία και σε ευχαριστώ για το χρόνο σου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Θα μετρήσεις τον κύκλο σου από την ημέρα που σου είδες αίμα τελευταία φορά (στις 17/3). Αυτό σημαίνει ότι αν κανονικά έχεις κύκλο 28 ημερών, θα έπρεπε να περιμένεις περίοδο στις 14/4 κι όχι στις 8 που λες. Όμως αν ο κύκλος σου είναι μεγαλύτερος των 28 ημερών τότε θα υπολογίσεις περισσότερες μέρες.

Τώρα, αν έχεις λίγες μέρες καθυστέρηση είναι φυσιολογικό μετά το χάπι της επόμενης μέρας. Αν όμως δεν δεις περίοδο για μια εβδομάδα μετά την αναμενόμενη ημέρα περιόδου, κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης για να δεις τι συμβαίνει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ