Τσιγάρο και αδυνάτισμα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
7:10
23/5/2011

Τσιγάρο και αδυνάτισμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
χοντρη παχουλη!

έχει αρχίσει το κάπνισμα γιατί το αγόρι της της είπε ότι το κάπνισμα θα την αδυνατίσει

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία,έχω ένα μεγάλο δίλημμα (ελπίζω να με θυμάσαι.. σου είχα γράψει και πιο πριν με το ίδιο ψευδώνυμο και ακολουθώ κατά γράμμα τις συμβουλές σου). Λοιπόν τώρα το πρόβλημά μου είναι τεράστιο και έχει σχέση με την κολλητή μου. Έχει ύψος 1,55 και έχει βάρος 80 κιλά (την μέτρησαν στο γυμναστήριο όπου πήγαμε μαζί). Πριν λίγο μου αποκάλυψε ότι έχει αρχίσει το κάπνισμα γιατί το αγόρι της της είπε ότι το κάπνισμα θα την αδυνατίσει και εγώ ως και φίλη έτρεξα αμέσως για να ζητήσω την γνώμη σου και να μου δώσεις κάποιες συμβουλές. Μου ζήτησε κι εμένα να καπνίσω γιατί θέλω κι εγώ να αδυνατίσω αλλά δεν της έχω απαντήσει ακόμη. Να το δοκιμάσω; Ξέρω ότι το κάπνισμα κάνει κακό αλλά το αγόρι της με πιέζει πολύ με το τσιγάρο. Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το αγόρι, λένε ότι παίρνει και ναρκωτικά. Δεν ξέρω πια τι να κάνω. Προτιμώ να μείνω έτσι όπως είμαι παρά να αρχίσω το κάπνισμα. Άλλα μήπως στα αλήθεια; Δηλαδή αδυνατίζει όπως λέει; Μήπως να δοκιμάσω; Σε παρακαλώ απάντα γιατί δεν τολμώ να εμπιστευτώ κάποιον άλλον! Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μου απαντήσεις σύντομα!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Σκέφτεσαι πολύ σωστά ότι είναι πολύ καλύτερα να έχεις μερικά παραπανίσια κιλά παρά να προσπαθείς ν' αδυνατίσεις με τόσο ανθυγιεινούς τρόπους, όπως το τσιγάρο. Αυτός ο τύπος είναι πολύ κακή επιρροή για τη φίλη σου και θα ήταν εντελώς λάθος να υποκύψεις κι εσύ στις πιέσεις του, αφού το μεγαλύτερο "όφελος" που μπορεί να σου προσφέρει αυτή η χείριστη συνήθεια είναι το πολύ δύο-τρία κιλά λιγότερα.

Ταυτόχρονα όμως θα επιβαρύνει την καρδιά σου και την λειτουργία των πνευμόνων σου, θα αυξήσει τις πιθανότητες σου να προσβληθείς από καρκίνο, ενώ θα κάνει το δέρμα σου να γεράσει πολύ γρηγορότερα και θα κόψει στο μισό τις αντοχές σου. Κι αυτά είναι μόνο κάποια από τα κακά του καπνίσματος.

Πες λοιπόν σ' αυτόν τον καλοθελητή ότι μπορεί να διαλέξει ελεύθερα τον τρόπο που θέλει να ζήσει, αλλά το ίδιο θα κάνεις κι εσύ και δεν του πέφτει κανένας λόγος. Άλλωστε και τα ναρκωτικά μπορεί να σε κάνουν να χάσεις βάρος, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα αφού ταυτόχρονα μπορούν να σε κάνουν να χάσεις και τη ζωή σου.... Μακριά από εμάς λοιπόν, κι όπου θέλει ας πάει! 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ