Τσακωμενος με το προφυλακτικο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
16:27
15/10/2014

Τσακωμενος με το προφυλακτικο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Δ.Α

Το πρόβλημα που αντιμετοπίζω με το αγόρι μου είναι οτι δε χρησημοποιεί προφυλακτικό κατά την επαφή μας...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα θεία Λουκία. Έχω μια σχέση ενός χρόνου... το πρόβλημα που αντιμετοπίζω με το αγόρι μου είναι οτι δε χρησημοποιεί προφυλακτικό κατά την επαφή μας... Αρχικά φοβόμουν και του τόνιζα συνεχώς και συνέχιζε να μη χρησημοποιεί... στη συνέχεια τσακώθηκα μαζί του και για κανά μήνα άρχησε να ξαναχρησημοποιεί. Αυτό προφανός το έκανε για να σταματήσω τη γκρίνια  γιατί εξακολουθεί να μη το χρησημοποιεί. Πρόσφατα σηκώθηκα στο "τσακ" και τελείωσε. Σκουπίστικα μην έγινε το ανεπιθύμιτο. Μου είπε να μη πάρω το χάπι γιατί δε ξέρει αν τελείωσε οντως μέσα μου και επίσης δεν ήταν οι γόνιμες μέρες μου αλλά παρόλα αυτά έχω κουραστεί με αυτή τη κατάσταση και όλο αυτό το άγχος...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοπέλα μου, αν δεχτούμε ότι γενικότερα αγαπάς το αγόρι σου και περνάς καλά μαζί του, τότε θα πρέπει να αντιμετωπίσεις πιο πρακτικά το πρόβλημα του προφυλακτικού και να λάβεις πιο δραστικά μέτρα για την αποτροπή μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.

Πιο συγκεκριμένα, δεν βλέπω άλλη λύση από τα αντισυλληπτικά χάπια, εφόσον βέβαια πάρεις πρώτα την έγκριση του γυναικολόγου σου. Βέβαια, τα αντισυλληπτικά δεν σε προστατεύουν από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, αλλά εφόσον είσαι σε μια αφοσιωμένη, σταθερή και μονογαμική σχέση, τότε δεν χρειάζεται ν' ανησυχείς, αφού αν ήταν να κολλήσεις κάτι θα το είχες κολλήσει ήδη τόσο καιρό.

Κλείσε λοιπόν ένα ραντεβού με τον γιατρό προκειμένου να τον συμβουλευτείς για το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να πάψεις ν' ανησυχείς άδικα κάθε μήνα. Μέχρι τότε και με την ίδια λογική, να ξέρεις ότι όποτε έχεις αμφιβολία είναι καλύτερα να παίρνεις το χάπι της επόμενης μέρας προληπτικά, ακόμη κι αν δεν χρειάζεται, παρά να μετανιώνεις για μια εγκυμοσύνη που ήρθε σε ακατάλληλη στιγμή.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ