τον αγαπω | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
7:00
4/1/2011

τον αγαπω

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
2011
Πως να καταφέρουμε να βάλουμε λεφτά στην άκρη μέχρι το Καλοκαίρι, άμα οι μισθοί μας είναι 1000 και 600 ευρώ;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

 

Καλή χρονιά! Θεία Λουκία ο αγαπημένος μου και εγώ αποφασίσαμε να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας και να συγκατοικήσουμε. Σπίτι έτοιμο έχουμε, το πρόβλημα είναι ότι βρίσκεται χωρίς έπιπλα και εμείς χωρίς λεφτά. Δουλεύουμε και οι δύο αλλά τα ξοδεύουμε πριν καν τελειώσει ο μήνας χωρίς να το καταλάβουμε. Να προσθέσω ότι ο αγαπημένος μου έχει αγοράσει αυτοκίνητο πρόσφατα και δίνει ένα μέρος του μισθού του εκεί. Εγώ κερνώ συχνά στις εξόδους μας, αλλά δεν με πειράζει, και έχω μανία με τα καταστήματα. Γι' αυτό δεν μου μένουν χρήματα.

Οι γονείς μου δεν δέχονται να συγκατοικήσουμε χωρίς να έχουμε λεφτά στην άκρη. Το σπίτι είναι δικό τους. Οι γονείς και από τις δύο πλευρές δεν μπορούν να βοηθήσουν για έπιπλα. Πως να καταφέρουμε να βάλουμε λεφτά στην άκρη μέχρι το Καλοκαίρι, άμα οι μισθοί μας είναι 1000 και 600 ευρώ; Ανυπομονώ να διαβάσω την απάντηση σας, σας ευχαριστώ.


Ξέρω κι εγώ; Έτσι όπως μου τα λες, μόνο να κλέψετε καμιά τράπεζα μένει. Σοβαρά τώρα... Αν δεν βάλετε μυαλό στο στο κεφάλι σας και αρκετά καβούρια στις τσέπες, δεν μπορείτε να μιλάτε για συγκατοίκηση. Η συγκατοίκηση είναι καλή και χρυσή, αλλά απαιτεί ωριμότητα και υπευθυνότητα και σημαίνει πολλές υποχρεώσεις, λογαριασμούς και έξοδα που τρέχουν σταθερά κάθε μήνα.

Τα έπιπλα είναι το λιγότερο γιατί όπως κάνει πολύς κόσμος που δεν έχει την άνεση, μπορείτε να ξεκινήσετε από τα πολύ βασικά και με μια λιτή διακόσμηση και σιγά-σιγά να στήνετε το σπιτικό σας όπως το θέλετε αγοράζοντας τα έπιπλα σας από οικονομικά καταστήματα ή κι από δεύτερο χέρι. Ως προς αυτό θα μπορούσατε να δανειστείτε και κάποια κομμάτια που μπορεί να περισσεύουν εδώ κι εκεί, από φίλους και συγγενείς και να τα επιστρέφετε όταν μπορέσετε να τα αντικαταστήσετε. Όρεξη και φαντασία να υπάρχει κι όλα λύνονται.

Όμως, γι' αυτό θα πρέπει να αλλάξετε τις συνήθειες σας δραστικά. Δηλαδή να περιορίσετε τις εξόδους σας, να κόψεις τα μαγαζιά και ν' αρχίσετε να κρατάτε χρήματα στην άκρη για το σπίτι. Δυστυχώς στους δύσκολους καιρούς που περνάμε τα δεδομένα έχουν αλλάξει για όλους μας και αν δεν ιεραρχήσουμε τις ανάγκες μας και δεν προσαρμοστούμε αναλόγως δεν θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε ούτε τα πιο ουσιαστικά από τα όνειρα μας. Όπως όλοι, έτσι κι εσείς λοιπόν.

Καλή χρονιά!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ