Το πετσακι δεν καλυπτει τη βαλανο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:39
11/1/2013

Το πετσακι δεν καλυπτει τη βαλανο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Χρηστος

Το πετσακι πρεπει να καλυπτει την κορυφη του πεους, τη βαλανο δηλαδη;

Θεια Λουκια γεια σου και καλη χρονια. Θελω να κανω μια ερωτηση; Το δερμα απο το πεος, το πετσακι που λεμε, πρεπει να καλυπτει την κορυφη του πεους, τη βαλανο δηλαδη; Στην δικη μου περιπτωση δεν καλυπτεται η βαλανος και πολλες φορες ανοιγει προς τα πισω το δερμα απο μονο του. Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χρήστο μου, είσαι απολύτως φυσιολογικός και δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς. Κανονικά, όταν το πέος βρίσκεται σε στύση η ακροποσθία (το πετσάκι που λες) τραβιέται προς τα πίσω, ενώ όταν είναι χαλαρό συνήθως καλύπτει τη βάλανο σε άλλους λιγότερο και σε άλλους περισσότερο. Πρόβλημα υπάρχει μόνο αν η ακροποσθία δεν τραβιέται προς τα πίσω και τότε λέμε ότι υπάρχει κάποια μορφή φίμωσης, η οποία δυσκολεύει, ή κάνει αδύνατη τη σεξουαλική επαφή.

Για να αποκτήσεις πλήρη εικόνα σχετικά με τη φυσιολογία και τη λειτουργία των γεννητικών σου οργάνων, σου συστήνω να διαβάσεις το άρθρο του WomenOnly, "Τα μυστήρια της ανδρικής ανατομίας", το οποίο εξηγεί όλο τον μηχανισμό με λεπτομέρειες.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ