Τι να κάνω; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
7:14
16/1/2013

Τι να κάνω;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαρία

Πως μπορώ να την κάνω να το πάρει ψύχραιμα όταν μάθει ότι έχω προχωρήσει; Και πως.. να ζητήσω από το αγόρι μου να "το κάνουμε" χωρίς να το πάρει "κάπως";

Θεία Λουκία καταρχήν καλησπέρα! Είμαι η Μαρία και είμαι 15 χρονών από την Κρήτη! Έχω ένα μικρό πρόβλημα! και θα ήθελα την βοήθειά σου όσο πιο σύντομα γίνεται! Λοιπόν, έχω προχωρήσει με το αγόρι μου και γενικά τα πάμε πολύ καλά στην σχέση μας και γνωρίζουν οι γονείς μας για την "τυπική" σχέση μας. Με το αγόρι μου πάμε στο ίδιο Λύκειο και βλεπόμαστε σχεδόν καθημερινά! Θέλω να με βοηθήσεις στο ότι "συχνά" έχω την ανάγκη να "γίνει" αλλά δεν μου το προτείνει και δεν ξέρω πως να του το ζητήσω χωρίς να παρεξηγηθεί ή να το πάρει κάπως, εκτός απ'αυτό είναι και δύσκολο να βρεθούμε εκτός σχολείου γιατί μένουμε κάμποσα χιλιόμετρα μακρυά! Επίσης οι γονείς μου είναι χωρισμένοι και ο πατέρας μου που μένει Αθήνα ξέρει ότι έχω ολοκληρώσει αλλά η μαμά μου όχι. Αν της το πω θα το πάρει πολύ στραβά διότι λέει ότι πρέπει μετά τα 16 να ολοκληρώσει μία κοπέλα ενώ εγώ είμαι 15! Εν τω μεταξύ πριν από κάποιο διάστημα είχα κάτι λιγούρες και νόμιζα ότι ήμουν έγκυος - ενώ δεν ήμουν τελικά - και είχε παρατηρήσει ότι έτρωγα πολύ μου πέταξε μία σπόντα την ώρα του φαγητού - Ρε Μαρία πολλές λιγούρες έχεις τελευταία. Μπας και είσαι έγκυος; Εγώ ψιλό κόλλησα εκείνη την στιγμή, αλλά δεν το κατάλαβε και της είπα – Ναι, έγκυος με περίοδο - και μου είπε - Δεν είπες ότι δεν έχεις κάνει κάτι αλλά ότι έχεις περίοδο! Ύποπτη είσαι! Δεν ξέρω αν αυτό είναι σημάδι ότι έχει υποψιαστεί κάτι. Να μην στα πολυλογώ μπορείς να με βοηθήσεις πως μπορώ να την κάνω να το πάρει ψύχραιμα όταν μάθει ότι έχω προχωρήσει; Και πως.. να ζητήσω από το αγόρι μου να "το κάνουμε" χωρίς να το πάρει "κάπως"; Θα περιμένω... Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαράκι μου, ποιον προσπαθείς να κοροϊδέψεις; Όταν εσύ πήγαινες, η μάνα σου γύριζε και δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει υποψιαστεί ήδη ότι έχεις προχωρημένες σεξουαλικές σχέσεις, ιδιαίτερα μετά την κουβέντα που μου περιγράφεις. Δεδομένου όμως, ότι δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα και ότι δεν χρειάζεται να της δώσεις και πλήρη αναφορά τι ακριβώς έχεις κάνει μέχρι σήμερα στα ερωτικά σου, δεν νομίζω ότι θα πρέπει να συνεχίσει να σε απασχολεί το όλο ζήτημα. Άλλωστε, αν ήταν να θυμώσει θα είχε θυμώσει ήδη μ' αυτή την κουβέντα που κάνατε.
 

Τώρα, ως προς το αγόρι σου και το πώς να του εκφράσεις την ανάγκη σου να προχωρήσετε περισσότερο (καθώς δεν μου είναι σαφές αν το έχετε κάνει μεταξύ σας ή όχι), το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να μάθεις είναι αν εκείνος έχει ήδη ολοκληρώσει με άλλη πριν από σένα ή όχι. Αρκεί δηλαδή να τον ρωτήσεις κι αναλόγως να κινηθείς.
 

Αν εκείνος δεν έχει ολοκληρώσει, η επόμενη ερώτηση σου είναι αν θα ήθελε να ολοκληρώσει και αν ναι, πώς θα του φαινόταν να δοκιμάζατε μαζί. Αν πάλι εκείνος έχει ήδη ολοκληρώσει, τότε μπορείς να προχωρήσεις κατευθείαν στην τρίτη ερώτηση. Σε κάθε περίπτωση, δεν φαντάζομαι να είναι αρνητικός σ' αυτό το ενδεχόμενο γι' αυτό και δε θα το αναλύσουμε περισσότερο. Το πιθανότερο είναι ότι μέχρι στιγμής εκείνος διστάζει, γιατί φοβάται εξίσου με σένα για το πώς θα το πάρεις και ντρέπεται να σε ρωτήσει.
 

Βέβαια, αν το έχετε ήδη κάνει μεταξύ σας κι απλώς εκείνος δεν είναι όσο εκδηλωτικός θα ήθελες στο συγκεκριμένο θέμα, μπορείς να του πεις πολύ απλά ότι σου αρέσει πολύ να βρίσκεστε ερωτικά και ότι θα ήθελες να βρείτε κάποιες πρακτικές λύσεις που θα σας το επιτρέψουν να το κάνετε συχνότερα, αφού η απόσταση δεν βοηθάει.
 

Όπως κι αν έχει δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεσαι για τα συναισθήματα σου και τις ανάγκες σου και στο κάτω-κάτω, αν εκείνος σε παρεξηγήσει, είναι δικό του πρόβλημα και ταυτόχρονα ένδειξη ότι δεν ταιριάζετε και τόσο σαν άνθρωποι.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ