Τι να κάνω; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
7:16
16/10/2012

Τι να κάνω;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μπερδεμένη

Μόλις σήμερα ανακάλυψα οτι η αδερφή μου διατηρεί όχι μόνο φίλική σχέση με την κολλητή της, αλλά και ερωτική. Νιώθω προδωμένη...

Μόλις σήμερα ανακάλυψα οτι η αδερφή μου διατηρεί όχι μόνο φίλική σχέση με την κολλητή της, αλλά και ερωτική. Την ξέρει ένα χρόνο περίπου, και κάνουν παρέα όλη μερα. Ο πατέρας μας είχε οντως καταλάβει κάτι και κρατούσε αρνητική στάση έστω και στη φιλία που μας παρουσίαζαν. Νιώθω προδωμένη, γιατί εκείνη αποκαλεί καρδιά της και αδερφούλα της, ενώ εγώ εχω μεγαλώσει μαζί της και κάναμε τα πάντα μαζι. Δεν μου λέει τίποτα πια. Δεν θέλω να δημιουργήσω αναστάτωση στην οικογένεια, αλλά κάπως πρέπει να το χειριστώ. Τι να κάνω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Τίποτα να μην κάνεις. Καταλαβαίνω ότι η διαπίστωση πως η αδελφή σου είναι γκέι σε έχει αναστατώσει, αλλά θα πρέπει να το δεχτείς και να σεβαστείς τον σεξουαλικό της προσανατολισμό, όπως θα έκανες αν ήταν ερωτευμένη με ένα αγόρι. Το γεγονός ότι δεν σου το είχε πει από μόνη της δεν είναι θέμα προδοσίας, αλλά αυτοπροστασίας, καθώς προφανώς υποψιαζόταν την αρνητική σου στάση και ήθελε να προστατέψει τόσο τη σχέση της, όσο και σένα την ίδια από τις επιπτώσεις της αλήθειας.

Επίσης, είναι λάθος να νιώθεις ανταγωνιστικά απέναντι σ' αυτή την κοπέλα, αφού δεν έχετε τίποτα να μοιράσετε. Η αδελφή σου θα είναι πάντα αδελφή σου και πάντα θα σε αγαπάει. Όμως, είναι λογικό να έχει παρασυρθεί από το πάθος της και να αφιερώνει όλο της το ενδιαφέρον στη φίλη της, όπως θα έκανε αν στη θέση της ήταν ένα αρσενικό.

Γι' αυτό πιστεύω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δείξεις διακριτικότητα και κατανόηση και το πολύ-πολύ να της κάνεις μια κουβέντα για το γεγονός ότι έχετε απομακρυνθεί και σου λείπει η παρέα της, χωρίς όμως να αναμίξεις την άλλη κοπέλα σ' αυτό, γιατί τότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ψυχρανθείτε ακόμα περισσότερο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ