ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
11:45
24/1/2012

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
ΚΙΚΗ

Μου έχει δημιουργηθει μια εμμονή... με το facebook... Προχθές έκανα φίλο κάποιον που δεν τον ξέρω αλλά έχουμε κοινό φίλο. Μου αρέσει πάρα πολύ και θέλω πάρα πολύ να τον γνωρίσω και να συνεχιστεί κάτι. Αλλά φοβάμαι...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπημένη θεία Λουκία, ζητώ την γνώμη σου και τις υπέροχες συμβουλές που δίνεις σε όλους. Ειμαι 24 ετών δυστυχώς, δεν εχω κάνει ποτέ σχέση και έχω αρχίσει να απελπίζομαι, μου έχει δημιουργηθει αν μπορώ να το πω έτσι μια εμμονή... με το facebook... Η τελευταία μου γνωριμία ήταν απο εκει, ετσι προχθές έκανα φίλο κάποιον που δεν τον ξέρω αλλά έχουμε κοινό φίλο (οχι μονο στο fc αλλά και στην πραγματικότητα). Αρχίσαμε να μιλάμε, εμένα μου αρέσει πάρα πολύ και θέλω πάρα πολύ να τον γνωρίσω και να συνεχιστεί κάτι. Αλλά φοβάμαι να μην την πατήσω όπως και με τον προηγούμενο που εξαφανίστηκε. Να κάνω κάποιο βήμα; Να βγούμε; Πως μπορώ να τον εμπιστευτώ; Πως θα καταλάβω αμα έχει κοπέλα; Δεν θέλω απλά να γίνει κάτι και μετά να μην τον ξαναδώ... Ειναι στιγμές που σκέφτομαι εαν ειμαι σε τόσο απελπιστική κατάσταση και το fc δεν ειναι οτι καλυτερο. Αλλά δεν μπορώ κουράστηκα να ειμαι μόνη...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γιατί; Τι έχει το Facebook; Χώρος κοινωνικών επαφών και γνωριμιών είναι κι αυτός, όπως τα μπαρ κι οι καφετέριες. Άσε που σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις καλύτερα και γρηγορότερα την προσωπικότητα κάποιου κι έτσι να μπορέσεις να αποφασίσεις πιο γρήγορα αν κάνει για σένα ή όχι, ανεξάρτητα από το πόσο σε έχει εντυπωσιάσει εκ πρώτης όψεως. Κάποια στιγμή βέβαια, για να έχει νόημα το πράγμα πρέπει να προχωρήσει πέρα από την ηλεκτρονική και στην κανονική ζωή. Αλλά όπως σε όλες τις γνωριμίες, συμβατικές ή ηλεκτρονικές, πρέπει να κάνεις ένα βήμα τη φορά πριν αποφασίσεις αν θα χαρίσεις την καρδιά σου σε κάποιον.

Με άλλα λόγια, δεν βλέπω κάτι το κακό, ή παρακινδυνευμένο σ' ότι κάνεις στο Facebook. Αντίθετα, μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτό το εργαλείο για να πάρεις όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείς σχετικά μ' αυτό το άτομο, να μάθεις για τα ενδιαφέροντα του, να τσεκάρεις τους φίλους του και να δεις κατά πόσο εξακολουθεί να σε κεντρίζει μετά απ' αυτό.

Αν ας πούμε, ο συγκεκριμένος έχει περισσότερες φίλες απ' ότι φίλους (στο περίπου λέμε τώρα) και τον βλέπεις να φλερτάρει με πολλές ιντερνετικώς, σημαίνει ότι είναι αρκετά πεταχτούλης και θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική μαζί του. Αν πάλι δηλώνει ότι είναι σε σχέση, ή ότι "είναι μπερδεμένο" επίσης θα πρέπει να κινηθείς προσεκτικά.

Σε κάθε περίπτωση, όταν ξαναμιλήσετε μπορείς να τον ρωτήσεις ευθέως αν είναι σε σχέση αυτή την εποχή κι εφόσον δεν είναι και δηλώσει διαθέσιμος, να του πεις ότι θα ήθελες να γνωριστείτε καλύτερα και από κοντά κάποια στιγμή.

Να ξέρεις γενικότερα όμως, ότι τ' αγόρια τρομάζουν από τις κοπέλες που δείχνουν απελπισμένες για σχέση. Γι' αυτό πάρε χαλαρά το όλο θέμα, δείχνοντας του ότι είσαι ανοιχτή και διαθέσιμη, αλλά ταυτόχρονα έχεις συγκεκριμένες πεποιθήσεις, προτιμήσεις και αρχές και δεν είσαι διατεθειμένη να γίνεις χαλί να σε πατήσουν με την υπόσχεση και μόνο ενός φλερτ.

Καταλαβαίνω ότι για κάποια άπειρη σαν κι εσένα, είναι μια δύσκολη ισορροπία, αλλά θα πρέπει να την εξασκήσεις προκειμένου να βρεις κι εσύ το ταίρι σου κάποια στιγμή. Ταυτόχρονα μ' όλα αυτά φρόντισε να είσαι συνεπής και ειλικρινής σχετικά με τις πληροφορίες που δίνεις για το άτομο σου και να απαιτείς την ίδια ειλικρίνεια και συνέπεια από τον άλλον.

Ακούγεται περίπλοκο, αλλά δεν διαφέρει και πολύ από το να γνώριζες μια καινούργια κοπέλα την οποία θα ήθελες να κάνεις φίλη σου. Σ' αυτή την περίπτωση δεν θα της έβγαζες όλα τα σώψυχα σου με το καλημέρα σας, ούτε θα εναπόθετες επάνω της όλες τις ελπίδες σου για μια ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή. Σ' αυτή την περίπτωση θα προχωρούσες ένα βήμα τη φορά, περιμένοντας η υποψήφια αυτή φίλη να κερδίσει πρώτα όση εμπιστοσύνη χρειάζεται για να κάνεις το επόμενο και θα συνέχιζες έτσι, βήμα-βήμα μέχρι να καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σου και ίσως να γίνει κολλητή σου κάποια στιγμή.

Ε, κάπως έτσι είναι και το φλερτ, ηλεκτρονικό ή μη. Πρώτα γνωριζόμαστε, μετά μιλάμε για διάφορα θέματα και γνωριζόμαστε λίγο καλύτερα, μετά γνωριζόμαστε από κοντά, μετά (εφόσον εξακολουθεί να μας αρέσει μέχρι εδώ) προχωράμε σε κάποιες χαλαρές περιπτύξεις, μετά κι αφού γνωριστούμε λίγο καλύτερα, σε κάποιες περισσότερες περιπτύξεις κ.ο.κ., μέχρι να νιώσουμε ότι έχει δέσει πια το γλυκό και μπορούμε ν' αναπτύξουμε κάποια βαθύτερα συναισθήματα για το συγκεκριμένο άτομο. Μέχρι τότε μιλάμε απλά για φλερτ, για παιχνίδι δηλαδή, χωρίς να δραματοποιούμε τα πράγματα.

Έτσι, ακόμη κι αν δεν δέσει το γλυκό, δεν έγινε και τίποτα. Θα έχουμε περάσει αρκετά καλά μέχρι τότε, δεν θα έχουμε επιτρέψει σε κανέναν να μας πληγώσει κι απλά θα ξαναρχίσουμε από την αρχή, αλλά με περισσότερη σοφία κάθε φορά, μέχρι να ακονίσουμε το ταλέντο μας και να πετύχουμε τον στόχο μας.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ