Τι επιδιώκει; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:00
14/7/2011

Τι επιδιώκει;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
κολλητός

Έχω μια φίλη εδώ και ένα χρόνο, η οποία με θεωρεί κολλητό. Πριν από λίγο καιρό είχε εξαφανιστεί και όταν επικοινώνησε ξανά μαζί μου, μου αποκάλυψε ότι είχε μια σχέση για ένα μήνα και ότι διέκοψε γιατί αυτό το αγόρι δεν την αποδέχτηκε όπως ήταν. Πώς είναι δυνατόν να κάνει σχέση τόσο σύντομη χωρίς να συνδέεται συναισθηματικά;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου Θεία Λουκία, ελπίζω να είσαι καλά! Έχω μια φίλη εδώ και ένα χρόνο, η οποία αν και σε διαφορετική πόλη (απόσταση μισής ώρας) με θεωρεί κολλητό. Επικοινωνούμε με μηνύματα και τηλεφωνικά αρκετά συχνά. Μου λέει ότι είναι πολύ τυχερή που με γνώρισε, παρότι δεν με βλέπει ερωτικά. Πριν από λίγο καιρό είχε εξαφανιστεί για ένα μήνα και όταν επικοινώνησε ξανά μαζί μου, μου αποκάλυψε ότι είχε μια σχέση για ένα μήνα και ότι διέκοψε γιατί αυτό το αγόρι δεν την αποδέχτηκε όπως ήταν. Πώς είναι δυνατόν να κάνει σχέση τόσο σύντομη χωρίς να συνδέεται συναισθηματικά; Εγώ πάλι είμαι πιο δύσκολος στις σχέσεις και συνδέομαι συναισθηματικά. Επίσης μου λέει ότι δε θα με πληγώσει ποτέ, ούτε θα χαθούμε ποτέ και ότι ξέρουμε και οι δύο το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλο. Τι επιδιώκει άραγε; Μια φιλία ή κάτι άλλο; Είμαι λιγάκι μπερδεμένος. Η βοήθειά σας θα ήταν πολύτιμη. Επίσης να σας συγχαρώ για τη στήλη σας και να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο σ' αυτά που μου λες. Η κοπέλα έλκεται πνευματικά από σένα, σε νιώθει κάτι σαν "αδελφή ψυχή" και προφανώς έχει ανάγκη από την αντρική άποψη σου για τα πράγματα και γι' αυτό επιδιώκει την παρέα σου και τη φιλία σου.

Το γεγονός ότι εξαφανίστηκε όταν έκανε εκείνη τη σύντομη σχέση δεν σημαίνει κάτι κακό για τον χαρακτήρα της, αφού έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της απέναντι σου. Άλλωστε είναι λογικό για μια νεαρή κοπέλα -όπως συμπεραίνω ότι είναι- να πειραματίζεται σε συναισθηματικό επίπεδο και να παρασύρεται κάθε τόσο από ενθουσιασμούς της στιγμής. Σε ανάλογες φάσεις είναι εξίσου λογικό το ενδιαφέρον της να απορροφάται πλήρως από το αγόρι που της έχει τραβήξει την προσοχή της και να παραμελεί προσωρινά τους φίλους ή τις φίλες της.

Τέτοιου είδους πειραματισμοί είναι απλά μια ευκαιρία για να πλησιάσουμε ερωτικά κάποιον και δεν εξελίσσονται απαραίτητα σε κάτι βαθύτερο, παρά τον αρχικό ενθουσιασμό που μπορεί να μας προκαλούν. Σίγουρα, μεγαλώνοντας και μαθαίνοντας να ερμηνεύουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τους άλλους, μας είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσουμε πότε να δίνουμε ευκαιρίες και πότε όχι. Αλλά ο καθένας έχει το στυλ του και στον τρόπο που εκφράζεται ερωτικά, οπότε νομίζω ότι πρέπει να είσαι πιο επιεικής στην κρίση σου για την ηλεκτρονική φιλενάδα σου και να μην την παρεξηγείς. Οι φιλίες -ακόμη και με ανθρώπους που μπορεί να είναι πολύ διαφορετικοί από εμάς- είναι πολύτιμες στη ζωή μας και εφόσον είναι ειλικρινείς κι ανιδιοτελείς είναι πάντα καλοδεχούμενες.

Τέλος, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σου εύχομαι επίσης ένα υπέροχο καλοκαίρι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ