Τερματισμος εγκυμοσυνης | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
16:00
2/6/2014

Τερματισμος εγκυμοσυνης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Τάνια

Ημουν 4 μηνών κ το παιδάκι ήταν πολύ άρρωστο κ δεν κατάφερε να ζήσει... 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα, πριν μερικές μέρες τέρματισαμε μια εγκυμοσυνη για σοβαρούς ιατρικούς λόγους. Ημουν 4 μηνών κ το παιδάκι ήταν πολύ άρρωστο κ δεν κατάφερε να ζήσει. Το θέλαμε πολύ το παιδί αυτό. Λόγω προχωρημένης εγκυμοσυνης επρεπε να γίνει ιατρικά κ όχι με χειρουργείο. Κοινώς αφού το παιδι είχε πεθάνει να το βγάλω έξω φυσικά (συγγνώμη για τις λεπτομέρειες). Το είχαμε ήδη αγαπήσει κ δεν μπορώ να περιγράψω την θλίψη. Πρέπει να σας πω ότι δυσκολευτηκαμε να συλλαβουμε. Είχαμε κανονίσει να ξεκινήσουμε εξωσωματικη αλλά ξαφνικά συλλαβαμε φυσικά.

Βρίσκω δυσκολο να το ξεπεράσουμε. Μου είναι δυσκολο να βλέπω αλλά παιδάκια αισθάνομαι μίσος για άλλους ανθρώπους, μου βγαίνει πολύ κακια. Ο άντρας μου πονάει κι εκείνος πολυ. Προσπαθώ να γίνω καλύτερα για να τον βοηθήσω να το ξεπερασει.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Τάνια μου, λυπάμαι πολύ για την περιπέτεια σου και καταλαβαίνω την θλίψη, το πένθος και τον θυμό σου για το γεγονός ότι το όνειρο σου για ένα παιδάκι έσβησε τόσο άσχημα. Αυτή τη στιγμή, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά παρά να επιτρέψεις στον εαυτό σου και στον άντρα σου να βιώσετε σε όλο το βάθος και την έκτασή τους αυτά τα συναισθήματα -χωρίς να επικρίνετε ο ένας τον άλλον- προκειμένου να φτάσετε στο σημείο να αποδεχτείτε μέσα σας την απώλεια για να λυτρωθείτε από την θλίψη και να μπορέσετε να ξαναβρείτε την πίστη σας στη ζωή.

Βλέπεις, αν υπάρχει μια θετική πτυχή στην όλη ιστορία, αυτή είναι ότι μπορείς να συλλάβεις με φυσικό τρόπο κι αφού έμεινες έγκυος μια φορά έτσι, τότε μπορείς να μείνεις και πάλι. Γι' αυτό, αφού περάσει ο πρώτος καιρός του πένθους, αξίζει να επανέλθετε με τον άντρα σου στις προσπάθειες σας και να επιτρέψετε στην ελπίδα να ξαναγεννηθεί.

Σου εύχομαι το ταχύτερο!
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ