Ταμπόν | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
8:13
20/7/2013

Ταμπόν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Φωτεινή

Το πιέζω αλλά δεν μπαίνει ολόκληρο μέσα (χρησιμοποιώ το μικρότερο μέγεθος). Μήπως το βάζω σε λάθος σημείο;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπητή θεία Λουκία,

Μόλις ανακάλυψα την στήλη σου και χαίρομαι διότι έχω ένα μικρό προβληματάκι που με απασχολεί τις τελευταίες μέρες. Προσπαθώ να φορέσω ταμπόν αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το βάλω. Το πιέζω αλλά δεν μπαίνει ολόκληρο μέσα (χρησιμοποιώ το μικρότερο μέγεθος). Μήπως το βάζω σε λάθος σημείο; Ή μήπως φταίει το άνοιγμα του παρθενικού μου υμένα; Θα το εκτιμούσα αν μου απαντήσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς καθώς δεν μπορώ να ζητήσω βοήθεια από την μητέρα μου διότι δεν με αφήνει να χρησιμοποιώ ταμπόν επειδή πιστεύει ότι είναι επικίνδυνο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων κι ελπίζω να βρεις χρόνο να μου απαντήσεις. Φιλιά.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Φωτεινή μου, δεν αφήνεις τους πειραματισμούς με τα ταμπόν καλύτερα;  Για να το βάζεις σε λάθος σημείο δεν τίθεται θέμα. Όμως πιθανότατα ο παρθενικός υμένας σου δεν είναι αρκετά ελαστικός, γι' αυτό συναντάς αντίσταση. Αν δεν θέλεις να ρισκάρεις κάποιο ατύχημα λοιπόν και να ξεπαρθενευτείς μόνη σου, περιορίσου στις σερβιέτες κι άσε τα ταμπόν γι' αργότερα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ