Σχολειο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
20:04
4/6/2014

Σχολειο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Στεναχωρημένη

 Δε θελω να μείνω, το θεωρώ ντροπή και σίγουρα θα απογοήτευση τους γονείς μου...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεια Λουκια βοήθεια! Νομιζω πως εχω μείνει σε ενα μαθημα στο Λύκειο και δε ξερω το να κανω. Με εχει παρει απο κάτω γιατι διάβασα παρα πολυ και δε κατάφερα να συμπληρώσω τον επιθυμητό βαθμό για να περάσω.. Δε θελω να μείνω, το θεωρώ ντροπή και σίγουρα θα απογοήτευση τους γονείς μου. Θεια Λουκια τι θα κανω; Χθες έκλαιγα όλη μέρα και δεν μπορω να συγκεντρωθω με τιποτα στο διάβασμα μου γιατι σκέφτομαι συνέχεια αυτο. Σε παρακαλώ απάντησε μου γρήγορα. Ευχαριστώ εκ των προτερων!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, άσε τις περιττές αγωνίες και συγκεντρώσου στα μαθήματα που έχεις μπροστά σου. Πρώτα απ' όλα μπορεί να κάνεις λάθος και τελικά να έχεις περάσει το μάθημα, έστω και οριακά. Έπειτα, αν όντως έχεις μείνει, μπορεί να μην είναι και για να το καμαρώνεις, αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου –γι' αυτό υπάρχει κι ο Σεπτέμβριος στο κάτω, κάτω. Θα ξαναδώσεις και θα το περάσεις.

Ό,τι έγινε, έγινε. Απλά ξανάρχισε να διαβάζεις από τώρα κιόλας, ώστε να βελτιώσεις όσο γίνεται τη θέση σου και να μην έχεις χειρότερα μπλεξίματα.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ