Σχέση | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
16:35
13/10/2014

Σχέση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Nadia

Η μητέρα μου μου είπε να χωρίσω, πως αυτός είναι κατώτερος και ότι συμπεθέρια από τα Τίρανα δε πρόκειται να κάνει...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία γεια σου. Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να σου πω το πρόβλημα μου και να με βοηθήσεις. Είμαι σε μια σχέση εδώ κι ένα χρόνο με ένα παιδί το όποιο λατρεύω, ο οποίος είναι Αλβανός. Το ήξερα από την πρώτη στιγμή και αποφάσισα να τον γνωρίσω καλύτερα χωρίς να κρίνω την καταγωγή του γιατί δεν είμαι ρατσίστρια. Tέλος πάντων πριν λίγο καιρό το είπα στην μεγαλύτερη μου αδερφή κι εκείνη το είπε στη μητέρα μου πράγμα που εγώ έκρυβα διότι ήξερα πως θα είχαν πρόβλημα. Σήμερα η μητέρα μου μου είπε να χωρίσω και πως αυτός δεν είναι για μένα και είναι κατώτερος κι άλλα τέτοια χαζά τα οποία με εξόργισαν πάρα πολύ γιατί τον αγαπάω και δε σκέφτομαι να χωρίσω για την καταγωγή του. Της εξήγησα ότι ο χαρακτήρας μετράει κι ότι είναι πολύ καλό παιδί και δε με νοιάζει από που είναι κι άλλα τέτοια και μου έλεγε τα δικά της ότι συμπεθέρια από τα Τίρανα δε πρόκειται να κάνει. Επίσης ξέρω πως αν το μάθει και ο πατέρας μου θα μου πει τα ίδια και χειρότερα. Πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω. Με φέρνουν σε δύσκολη θέση και δε καταλαβαίνουν. Το θέμα είναι πως εγώ θέλω να είμαι μαζί του και αν δε το σεβαστούν τότε και εγώ δε θα τους σεβαστώ και θα είμαι μόνη σ'αυτό. Θέλω να ακολουθήσω την καρδιά μου σε αυτό και όχι τι μου λένε οι άλλοι. Σε παρακαλώ απάντησε μου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νάντια μου, έχεις δίκιο να εξοργίζεσαι με την στάση της μητέρας σου, αφού όντως ο χαρακτήρας και η ποιότητα ενός ανθρώπου δεν κρίνονται από την καταγωγή του και είναι άδικο να κατακρίνεις κάποιον χωρίς καν να τον έχεις γνωρίσει με βάση αποκλειστικά και μόνο τις κοινωνικές προκαταλήψεις.

Προφανώς δεν μπορείς ν' αλλάξεις μυαλά στους γονείς σου και αν αποφασίσεις να ακολουθήσεις την καρδιά σου όπως σκέφτεσαι τώρα, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να συγκρουστείς μαζί τους και να χάσεις -έστω και προσωρινά- την ηθική και υλική υποστήριξη τους.

Φυσικά, μεγάλη σημασία στην εξέλιξη των πραγμάτων και στις αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις παίζει και η ηλικία σου και κατ' επέκταση και η εμπειρία ζωής που έχεις αποκομίσει. Καθώς αν έχεις μια στοιχειώδη εμπειρία ζωής, θα ξέρεις ήδη ότι στο ταίριασμα δύο ανθρώπων η καταγωγή παίζει σημαντικό ρόλο ως προς τις συνήθειες, τα ήθη και την αντίληψη των πραγμάτων κι όλα αυτά μαζί είναι εξίσου καθοριστικά για την ευτυχία μιας σχέσης, όσο ο χαρακτήρας και η ηθική ποιότητα.

Αν λοιπόν, είσαι απόλυτα σίγουρη ότι μπορείς να ταιριάξεις σ' αυτά τα σημεία με τον άνθρωπο σου, τότε πιθανόν να μπορείς να ανταπεξέλθεις με επιτυχία σε μια ρήξη με την οικογένεια σου και τελικά να κερδίσεις τη μάχη μαζί τους με όπλο την προσωπική σου ευτυχία.

Αν πάλι δεν είσαι και τόσο σίγουρη για όλα αυτά, καλύτερα να αναβάλεις τις όποιες οριστικές αποφάσεις για έναν μέλλοντα χρόνο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ