Στέγνωμα στην ευαίσθητη περιοχή | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
11:31
17/6/2011

Στέγνωμα στην ευαίσθητη περιοχή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Λένα

Εχω ακούσει οτι την ευαίσθητη περιοχή πρέπει να τη στεγνώνουμε πολύ καλά για να μην αναπτυχθούν μικρόβια λόγω της υγρασίας! Ήθελα να ρωτήσω,θα μπορούσα να χρησιμοποιώ με προσοχή το πιστολάκι για να στεγνώνει εντελώς.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία έχω ακούσει οτι την ευαίσθητη περιοχή πρέπει να τη στεγνώνουμε πολύ καλά για να μην αναπτυχθούν μικρόβια λόγω της υγρασίας! Ήθελα να ρωτήσω,θα μπορούσα να χρησιμοποιώ με προσοχή το πιστολάκι για να στεγνώνει εντελώς η περιοχή ή είναι επικίνδυνο;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλα τώρα, μην τρελαίνεσαι... Το πιστολάκι δεν είναι επικίνδυνο αν ο αέρας δεν είναι πολύ ζεστός, αλλά αυτή η μέθοδος είναι κάπως υπερβολική και ιδιαίτερα άβολη.

Για να προφυλάξεις τον εαυτό σου από τις πιο κοινές μολύνσεις, αρκεί να σκουπίζεσαι ταμποναριστά (χωρίς τρίψιμο) με μια στεγνή και καθαρή πετσέτα. Φρόντισε όμως παράλληλα, να αλλάζεις καθημερινά εσώρουχο και να πλένεσαι με χλιαρό νερό και μαλακό σαπούνι μετά από κάθε αφόδευση, όπως και πριν και μετά το σεξ και έτσι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ