Σπασμένο προφυλακτικό | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:24
27/3/2014

Σπασμένο προφυλακτικό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Α.Μ.

Το προφυλακτικό ήταν σπασμένο και το καταλάβαμε όταν πλέον είχε προλάβει να τελειώσει μέσα μου...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου θειουλα μας! Ελπίζω να είστε καλά! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι γιατί έχω ανασφάλεια και είμαι σίγουρη ότι έχετε τις γνώσεις να με καθοδηγησετε. Εχθές το βράδυ είχα ένα "ατύχημα" με τον σύντροφο μου... Το προφυλακτικό ήταν σπασμένο και το καταλάβαμε όταν πλέον είχε προλάβει να τελειώσει μέσα μου. Τον σύντροφο μου τον λατρεύω και θα ήθελα ένα παιδί αλλά δεν νιώθω έτοιμη... Έτσι τον κακομοίρη τον έστειλα 1:00 το βράδυ να βρει εφημερεύον ώστε και προμηθευτώ το χάπι της επόμενης μέρας. Δυστυχώς δεν βρήκε... Πρωί πρωί όμως κατά τις 9:00 το ήπια το ευλογημένο  ήταν μάρκα Ellaone. Πριν 2 μέρες όμως ήπια μια αντιβίωση για Ουρολοίμωξη.... Ήπια 2 χάπια σύνολο για δύο μόνο μέρες... Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν θα επηρεαστεί η δράση του χαπιού της επόμενης μέρας... 

Σημειώνω ότι 18/03 είχα ωορρηξία (σύμφωνα με μια εφαρμογή που έχω στο κινητό μου) ενώ το συμβάν έγινε 21/03 και το χάπι το πήρα στις 22/03 8ώρες μετά το συμβάν δηλαδή... Ευχαριστώ θεία μας γλυκειά που μας καθοδηγείς!!!!!!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, δεν θα έχεις πρόβλημα. Ούτως ή άλλως, αν η εφαρμογή του κινητού σου είναι αξιόπιστη, η μέρα που έγινε το ατύχημα δεν φαίνεται να ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη, αφού είχαν περάσει ήδη 3 μέρες από την ωορρηξία σου και το ωάριο μπορεί να γονιμοποιηθεί μόνο τις πρώτες 48 ώρες και όχι αργότερα.

Συνεπώς, καθώς πήρες και το χάπι της επόμενης μέρας, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Να ξέρεις όμως ότι το σπέρμα μπορεί να μείνει ενεργό στον οργανισμό σου και για πέντε μέρες οπότε πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα τις πέντε μέρες πριν την ωορρηξία και τις επόμενες δύο, μετά από αυτήν.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ