ΣΟΣ μπορεί να ειμαι έγκυος ή οχι; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
15:09
25/1/2013

ΣΟΣ μπορεί να ειμαι έγκυος ή οχι;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Αρετη

Eισχώρησε  ξανά μια δύο φορές στον κόλπο μου, με το ίδιο προφυλακτικό, το οποίο όμως εκείνη την ώρα έσπασε...

Γεια σας! Βοηθήστε με παρακαλώ πολύ! Χρειάζομαι τις συμβουλές σας! Σήμερα ήρθαμε σε επαφή με το αγόρι μου. Αφού είχε τελειώσει μέσα στο προφυλακτικό, μετά από 15 δευτερόλεπτα πάνω κάτω εισχώρησε  ξανά μια δύο φορές στον κόλπο μου, με το ίδιο προφυλακτικό, το οποίο όμως εκείνη την ώρα που πήγε να ξανά εισχωρήσει βρήκε αντίσταση την στιγμή που έμπαινε και έσπασε! Το καταλάβαμε αμέσως βέβαια και μπήκα αμέσως στο μπάνιο και ξεπλύθηκα με σαπούνι και νερό. Δεν ξέρω τι να κάνω είμαι πανικοβλημένη!Όταν έσπασε δεν ήταν αρκετά μέσα το πέος,και είχε τελειώσει μερικά δευτερόλεπτα πιο πριν, όπως προείπα, αλλά δεν παύει να έσπασε....πόσο χρόνο ζωής έχουν τα σπερματοζωάρια; Έχω ακούσει ότι έχουν μερικά δευτερόλεπτα (επαναλαμβάνω ότι είχε τελειώσει περίπου 15 δευτερόλεπτα νωρίτερα πριν σπάσει)! Σε παρακαλώ καθοδήγησέ με για το τι πρέπει να κάνω και για

το πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος της εγκυμοσύνης! Όσο πιο σύντομα γίνεται
παρακαλώ γιατί είμαι πολύ χάλια... Ευχαριστώ πάρα πολυ!!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αρετή μου, αυτό που πρέπει να κάνεις τώρα κιόλας είναι να πάρεις το χάπι της επόμενης μέρας. Κι όταν λέμε τώρα, εννοούμε τώρα, γιατί όσο πιο κοντά στην επικίνδυνη επαφή το πάρεις, τόσο πιο σίγουρο είναι ότι θα λειτουργήσει.
Από εκεί και πέρα, να ξέρεις ότι οι πιθανότητες να μείνεις έγκυος εξαρτώνται από τη φάση του κύκλου στην οποία βρίσκεσαι. Γενικότερα, αν κάνεις ελεύθερα έρωτα κατά τη διάρκεια ενός κύκλου υπάρχει μια πιθανότητα περίπου 25% να μείνεις έγκυος. Δεδομένου λοιπόν ότι δεν θέλεις να μείνεις έγκυος, απ' ότι καταλαβαίνω, καλό θα ήταν να μην το ρισκάρεις.
Επίσης, να ξέρεις ότι το σπέρμα παύει να είναι ενεργό όταν στεγνώσει έξω από το σώμα, αλλά αν είναι μέσα σου παραμένει ενεργό τουλάχιστον για 48 ώρες (δηλαδή 2 μέρες) και σύμφωνα με κάποιους επιστήμονες ίσως και για πολύ περισσότερο.
Τέλος να θυμάσαι ότι δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείς το ίδιο προφυλακτικό μετά την εκσπερμάτωση του συντρόφου σου, ακριβώς για τους λόγους που μόλις κατάλαβες. Φρόντισε λοιπόν μαζί με το χάπι της επόμενης μέρας που θα πάρεις σήμερα, να προμηθευτείς άλλο ένα για να το έχεις πρόχειρο σε ώρα ανάγκης και μαζί ένα κουτί προφυλακτικά για να είσαι σίγουρη ότι θα έχεις απόθεμα την επόμενη φορά που θα σου χρειαστεί.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ