Σοκ - πούλησε το εξοχικό χωρίς να το ξέρω | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
18:20
20/7/2011

Σοκ - πούλησε το εξοχικό χωρίς να το ξέρω

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
απελπισια

Δεν φτάνει που ο άντρας μου με εγκατέλειψε και με αφησε σύξυλη, προσφάτως έμαθα οτι πούλησε το εξοχικό μας σπίτι μαζί με όλα τα δικα μου πράγματα χωρίς να με υπολογίσει, χωρίς να με ρωτήσει καν.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπητη θεια τι να πρωτοπω και τι να ομολογησω... Δεν φτάνει που ο άντρας μου με εγκατέλειψε και με αφησε σύξυλη και εγω του έδινα ευκαιρίες γιατι ποτέ δεν πίστευα οτι θα μεταλλαχτεί τόσο πολύ, προσφάτως έμαθα οτι πούλησε το εξοχικό μας σπίτι μαζί με όλα τα δικα μου πράγματα χωρίς να με υπολογίσει, χωρίς να με ρωτήσει καν. Εγινα έξαλλη! Δεν το φανταζόμουν οτι τα χρεη και τα μπλεξιματα τον έφεραν σε αυτό το σημείο. Αλλά ο σεβασμός; Η αγάπη που κάποτε είχαμε; Το οτι ειμαι η μανα τοων παιδιών του; Τιποτα δεν υπολόγισε; Σαν να πεταξε 30 χρόνια στα σκουπίδια. Σου λεει αυτη δεν ψάχνει, δεν θα μαθει, ειναι πολιτισμένη κλπ και έτσι σε συννενοηση με την μανα του τα κανόνισε μια χαρα. Κι εγω τωρα ποια ειναι η θεση μου; Με ποιο δικαίωμα πούλησαν τα δικα μου πράματα; Τα προσωπικα μου και των παιδιών μου για ενα κομμάτι ψωμι; Με ρωτησε κανεις; Τι να κανω; Πως να φερθώ;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καταλαβαίνω την οργή και την απογοήτευση σου κι ελπίζω να μην είχες πολύτιμα πράγματα μέσα σ' αυτό το σπίτι γιατί μου φαίνεται αρκετά δύσκολο να τα πάρεις πίσω, αν οι αγοραστές δεν τα έχουν πετάξει ήδη. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις μ' έναν δικηγόρο για να μάθεις ποιες επιλογές έχεις και να δεις πώς μπορείς να κινηθείς νομικά απέναντι στον άντρα σου. Επίσης, αξίζει να κάνεις μια προσπάθεια να έρθεις σε επαφή με τους αγοραστές του εξοχικού και να τους ρωτήσεις μήπως θα μπορούσες να πάρεις πίσω κάποια από τα υπάρχοντα σου.

Γενικότερα και δεδομένου ότι εκείνος δεν δείχνει πλέον κανένα σεβασμό ούτε καν ως προς τα χρόνια μοιραστήκατε μαζί, πιστεύω ότι θα πρέπει να το πάρεις απόφαση και να κοιτάξεις πώς να θωρακίσεις τη ζωή σου και τον εαυτό σου στο εξής, ώστε να περιορίσεις τις περαιτέρω απώλειες τόσο σε υλικό, όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Είναι δύσκολο και πικρό, το ξέρω, αλλά δυστυχώς στη ζωή δεν έχουμε πάντα τα περιθώρια να φερθούμε όπως θα θέλαμε...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ