Σημάδια στο πρόσωπο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:08
7/9/2012

Σημάδια στο πρόσωπο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ani

Το πρόβλημα μου είναι πως τα σημάδια από τα σπυράκια που είχα ενοχλήσει στο παρελθόν δεν φεύγουν. Θα φύγουν ποτέ; Υπάρχει κάποια θεραπεία; 

Θεία μου γεια σου! Αρχικά να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια σου. Λοιπόν, το πρόβλημά μου είναι στο πρόσωπο μου. Πέρυσι είχα περάσει μια περίοδο όπου γέμιζε το πρόσωπο μου σπυράκια, και είχα την κακή συνήθεια να τα ενοχλώ με αποτέλεσμα να αυξάνονται συνεχώς και το πρόσωπο μου να γεμίζει σημάδια. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε, και έχω σταματήσει εδώ και πολλούς μήνες να ενοχλώ τα σπυράκια μου, τα οποία σπάνια βγαίνουν πλέον. Καθαρίζω πρωί και βράδυ το προσωπάκι μου με τα κατάλληλα προϊόντα, και κάνω καθαρισμό προσώπου 1 φορά το μήνα σε αισθητικό. Το πρόβλημα μου είναι πως τα σημάδια από τα σπυράκια που είχα ενοχλήσει στο παρελθόν δεν φεύγουν. Έχει περάσει τόσος καιρός και είναι ακόμη εκεί. Θα φύγουν ποτέ; Υπάρχει κάποια θεραπεία; Αξίζει να πάω σε κάποιον ειδικό δερματολόγο; Ή θα πάνε χαμένα τα λεφτά μου με την κρίση που έχουμε; Σε παρακαλώ βοήθησε με. Σε ευχαριστώ, φιλάκια.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλή μου, εξαρτάται τι είδους σημάδια είναι αυτά. Αν είναι απλά μια αλλαγή χρώματος στην επιδερμίδα σου, σίγουρα θα φύγουν σιγά-σιγά, αλλά θα μπορούσες να τα αφαιρέσεις με πίλινγκ οξέων φρούτων που γίνεται από ειδικό δερματολόγο. Αν πάλι μιλάμε για ουλές, τότε οπωσδήποτε θα χρειαστείς τη βοήθεια του γιατρού, ο οποίος μπορεί να τα εξαφανίσει με ειδικό λέιζερ.

Εφόσον πρόκειται για την πρώτη περίπτωση, πιστεύω ότι δεν αξίζει να χαλάσεις χρήματα και είναι καλύτερα να κάνεις απλά λίγη υπομονή και αν νιώθεις την ανάγκη, απλά να τα καλύπτεις με κονσίλερ και μέικαπ.

Στη δεύτερη περίπτωση πάλι, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς έναν δερματολόγο ο οποίος να ασχολείται και με την αισθητική δερματολογία που θα σου δώσει πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ