Σεξ και υγεία | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
15:29
5/9/2014

Σεξ και υγεία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
ελενα

Ισχυει ότι με την σεξουαλικη επαφή σταματαμε να ψηλωνουμε;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σας θα ηθελα να σας ρωτήσω αν με την σεξουαλικη επαφή σταματαμε να ψηλωνουμε. Παρακαλω απαντηστε μου οσο πιο γρηγορα γινεται. Ευχαριστώ πολυ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλενα μου, η σεξουαλική επαφή δεν επηρεάζει την ανάπτυξη σου με οποιονδήποτε τρόπο. Η ανάπτυξη σου γενικότερα και ειδικότερα το τελικό σου ύψος ολοκληρώνονται περίπου δύο χρόνια μετά την πρώτη σου περίοδο και καθορίζονται από τα γονίδια, τη διατροφή και τον τρόπο ζωή σου (π.χ. αν αθλείσαι και τι άθλημα κάνεις) ο οποίος επηρεάζει την ορμονική σου ισορροπία.

Βέβαια, μπορεί να ψηλώσεις ξανά λιγάκι και μετά από αυτά τα δύο χρόνια, μέχρι τα 20-21 σου, αλλά αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι 1-2 πόντοι κι όχι παραπάνω.

Σε κάθε περίπτωση το σεξ δεν έχει καμιά σχέση. Απλά επειδή μετά την πρώτη περίοδο τα κορίτσια αρχίζουν ν' αποκτούν πιο έντονες σεξουαλικές ορμές και συνήθως λίγο αργότερα αρχίζουν τη σεξουαλική τους ζωή, κάποιοι νομίζουν ότι αυτά τα δύο γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους, αλλά είναι καθαρή σύμπτωση.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ