Σας παρακαλω βοήθεια! | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
21:12
18/2/2013

Σας παρακαλω βοήθεια!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ηλιάνα

Την πρώτη ημέρα ήταν μια χαρά φυσιολογικός! Όμως την επόμενη μου έπιανε το χερι και στο τέλος με έσπρωξε μέσα στις αντρικές τουαλέτες που ήταν άδειες!

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου θεία Λουκία! Με λένε Ηλιάνα και πηγαίνω στην δευτέρα γυμνασίου! Εδώ και καιρώ έχω ένα πρόβλημα και δεν ξερω πως να το λύσω! Βλέπεις, ειναι ένα παιδί από την τρίτη και μου εχει δημιουργήσει προβλήματα! Πρωτα από ολα εκανε αλλαγή περιβάλλοντος από το παλιό του σχολείο, καπνίζει, εχει απατησει το κορίτσι του που υποτίθεται ειναι ερωτευμένοι και γενικά ειναι σαν εγκληματίας! Μου εχει κάνει αίτημα φιλίας στο Facebook και εγω το δέχτηκα μη ξέροντας την συνεχεια και τι θα μου συμβεί! Την πρώτη ημέρα που μιλούσαμε από το ίντερνετ ήταν μια χαρά φυσιολογικός! Όμως την επόμενη στο σχολείο άρχισε να μου μιλάει μου έπιανε το χερι και στο τέλος με έσπρωξε μέσα στις αντρικές τουαλέτες που ήταν άδειες! Μου είπε πως με θέλει και πως τόσες μέρες που ειναι στο σχολείο (σχεδόν έναν μήνα) άρχισε να με ερωτεύεται αλλα εγω ήξερα οτι λεει ψέματα! Προσπαθούσε να με ακουμπάει οσο μπορει αλλα εγω του έδωσα σφαλιάρα και μετά τον χτύπησα εκεί που ξέρεις και άρχισα να τρέχω προς την τάξη! Από εκείνη την μέρα και μετά ημουν επιμελήτρια της τάξης ώστε να μένω μέσα (αν και δεν ήταν σειρά μου)! Ακόμα, οπότε μπαίνω στο Facebook μου μιλάει και μου λεει συγνώμη αλλα σε θελω πολύ! Σε παρακαλω βοήθησε με!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ηλιάνα μου, το έχεις χειριστεί αρκετά καλά μέχρι εδώ, αλλά νομίζω ότι μπορείς να το χειριστείς ακόμα καλύτερα ώστε να πάψεις να κρύβεσαι και να φοβάσαι μήπως τον συναντήσεις στους διαδρόμους ή στην αυλή γιατί το σφάλμα είναι 100% δικό του κι όχι δικό σου.

Πρώτα απ' όλα, θα πρέπει να του πεις ξεκάθαρα την επόμενη φορά που θα σου μιλήσει, ότι δεν είσαι για τα δόντια του και να το κόψει το τροπάριο αυτό, γιατί αν συνεχίσει, θα τον κάνεις ρόμπα στην κοπέλα του, στους συμμαθητές του και σε όλο το σχολείο και θα το πεις και στη διεύθυνση του σχολείου. Αμέσως μετά, καλό θα ήταν να τον μπλοκάρεις από το Facebook, ώστε να πάψει να σε ενοχλεί και να μην έχει πρόσβαση στα δεδομένα σου.

Ταυτόχρονα, μπορείς αφήσεις την τάξη και να κυκλοφορείς άνετα όπου θέλεις -εννοείται ότι δεν θα του δίνεις καμιά σημασία, δεν θα του απαντάς, ούτε καν θα τον κοιτάς όταν διασταυρώνεστε- κι αν τυχόν σε αγγίξει ξανά, βάλε τις φωνές. Να θυμάσαι ότι η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη και δεν θα πρέπει με κανένα τρόπο να ντρέπεσαι ή να διστάζεις να τον εκθέσεις αν χρειαστεί.

Επίσης, ανεξάρτητα από το αν σου ζητάει συγνώμη, το ένστικτο σου σε προειδοποιεί πολύ καλά ότι η συμπεριφορά του είναι υποκριτική και καλά κάνεις να μην τον πιστεύεις και να φυλάγεσαι. Μάλιστα, εκείνος θα μάθει έτσι ότι δεν μπορεί να κάνει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι, χωρίς συνέπειες κι ότι δεν είναι όλες οι κοπέλες θύματα της δήθεν γοητείας του και της κακώς εννοούμενης μαγκιάς του. Με άλλα λόγια θα κάνεις μια καλή πράξη που πιθανόν να ωφελήσει κι άλλες κοπέλες οι οποίες μπορεί να μην έχουν τόσο θάρρος όσο εσύ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ