Πρωτη φορα σεξουαλικη επαφη (οχι ολοκληρωμενη) | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:52
16/10/2012

Πρωτη φορα σεξουαλικη επαφη (οχι ολοκληρωμενη)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Χριστι

Ξερω οτι θελει να μ κανει το ιδιο, ειμαι ετοιμη, αλλα φοβαμαι μν σχολιαστω επειδη ειμαι πλ μικρη ακομα και φιλες μου σχολιαζουν αυτες που το χουν κανει απο τωρα.

Θεια Λουκια, πρωτη φορα ειχα σεξουαλικη επαφη μ το αγορι μου τις προαλες (στοματικο). Ειμαι μολις 15 χρονων αυτος ξερω οτι θελει να μ κανει το ιδιο, ειμαι ετοιμη, αλλα φοβαμαι μν σχολιαστω επειδη ειμαι πλ μικρη ακομα και φιλες μου σχολιαζουν αυτες που το χουν κανει απο τωρα. Τι να κανω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κορίτσι μου δεν χρειάζεται να δίνεις λεπτομερή αναφορά στις φίλες σου για ό,τι κάνεις με το ταίρι σου στο κρεβάτι (ή όπου αλλού). Κάνε λοιπόν αυτό που θέλεις με το αγόρι σου και σταμάτα να σκέφτεσαι τις πρέπει και δεν πρέπει. Εφόσον μιλάμε για σεξ, αυτό που πρέπει είναι ακριβώς αυτό που θέλεις και κανένας δεν μπορεί να σε κρίνει ή να σου πει τι θα κάνεις. Όσο για τις φίλες σου, κρύβε λόγια και πες τους μόνο όσα πιστεύεις ότι μπορούν να καταλάβουν και να δεχτούν. Ούτως ή άλλως το θέμα είναι καθαρά προσωπικό και θα ήταν αδιακρισία από την πλευρά τους να σε πιέσουν να πεις πράγματα που δεν θέλεις.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ