Προσωπικο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
8:33
21/3/2014

Προσωπικο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Νενα

Πως μπορω να μαθω σε τι σειρα ειμαι εφοσον εχω αποκλειστει απο τις σχολες αστυνομιας για 170 μορια;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεια περιμενω ακομη (μετα απο 1.5 μηνα) απαντηση στο ερωτημα που εθεσα. Σε περιπτωση που δεν θυμασαι ας αναφερω εκ νεου το θεμα. Πως μπορω να μαθω σε τι σειρα ειμαι εφοσον εχω αποκλειστει απο τις σχολες αστυνομιας για 170 μορια; Με ποιον μπορω να επικοινωνησω για να ενημερωθω; Εστω και αργα  περιμενω απαντηση. Μεχρι να ξαναστειλω και να σου θυμισω το προβλημα...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νένα μου, μάλλον έχει γίνει κάποια παρεξήγηση... Πρώτον, θα σου θυμίσω ότι δεν είμαι το Google προσωποποιημένο. Η θεία Λουκία είμαι και δεν γνωρίζω, ούτε είμαι σε θέση να απαντώ σε τόσο εξειδικευμένα θέματα. Δεύτερον, δεν είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που μου στέλνει για να μπορώ να διαθέσω τον χρόνο που χρειάζεται προκειμένου να ψάξω να βρω τα στοιχεία που θέλεις.

Αντίθετα, λαμβάνω δεκάδες μηνύματα καθημερινά και είμαι υποχρεωμένη να επιλέγω μόνο κάποια από αυτά, για τα οποία μάλιστα τις περισσότερες φορές δεν υπάρχουν έτοιμες και αξιόπιστες απαντήσεις στο ίντερνετ.

Συνεπώς, εφόσον θέλεις να βρεις άκρη στο ερώτημα σου, θα πρέπει να ψάξεις από μόνη σου την απάντηση γράφοντας τις σχετικές λέξεις, π.χ. "αστυνομικές σχολές μόρια" σε μια μηχανή αναζήτησης.

Επίσης, μπορείς να τηλεφωνήσεις και να ρωτήσεις στα κεντρικά της Ελληνικής Αστυνομίας (θα βρεις τον αριθμό και πάλι μέσω ίντερνετ), ή να απευθυνθείς στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου.

Εναλλακτικά, αν βαριέσαι να κάνεις και αυτό, μπορείς να ζητήσεις από την υπηρεσία καταλόγου της τηλεφωνικής σου εταιρείας, να ψάξουν εκείνοι για σένα τους σχετικούς αριθμούς.
Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στην αναζήτηση σου αλλά και στις επιδιώξεις σου!

Υ.Γ.: Δεν έχει περάσει 1,5 μήνας από τότε που μου έστειλες για πρώτη φορά, αλλά 3 εβδομάδες.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ