Προσβολες απο καθηγητη | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
7:50
9/11/2011

Προσβολες απο καθηγητη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
στελλα

Δεν έχω δώσει ποτέ τροφή για σχόλια κ είμαι πάντα τυπική στο μάθημά του (στο οποίο είμαστε 18 παιδιά άρα μας ξέρει προσωπικά) με έχει προσβάλλει ουκ ολίγες φορές με αποκορύφωμα προχθές που υπαινίχθηκε ότι μάλλον θα μείνω στο ράφι.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία καλησπέρα! Συγχαρητήρια για τη στήλη σου, είναι πολύ χρήσιμη και πιστεύω βοηθά πολύ εμάς που σου στέλνουμε, αλλά και όσους διαβάζουν τις απαντήσεις σου! Σε παρακαλώ θα ήθελα τη βοήθειά σου σ ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί στη σχολή μου. Έχουμε λοιπόν έναν καθηγητή κατά γενική ομολογία μισάνθρωπο και αρκετά κυνικό για να μην αναφέρω όλα τα κοσμητικά που του αποδίδουν κατά καιρούς. Δυστυχώς, είμαι αναγκασμένη να παρακολουθώ το μάθημά του κ θέλω αυτό και άλλα 6 για πτυχίο. Ενώ λοιπόν εγώ δεν έχω δώσει ποτέ τροφή για σχόλια κ είμαι πάντα τυπική στο μάθημά του (στο οποίο είμαστε 18 παιδιά άρα μας ξέρει προσωπικά) με έχει προσβάλλει ουκ ολίγες φορές με αποκορύφωμα προχθές που υπαινίχθηκε ότι μάλλον θα μείνω στο ράφι. Έτσι μιλά σε όλους δηλαδη κ είναι γνώριμο αστείο αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το ανεχτώ. Να σημειώσω ότι ενώ με άλλους καθηγητές έχουμε καλές σχέσεις όλα τα παιδιά (βγαίνουμε για ποτό κλπ) με αυτόν δεν μιλά κανείς φοιτητής ή καθηγητής λόγω της αυστηρότητάς του Γενικά είμαι πολύ ήσυχη κ δε θέλω να γίνομαι κακιά μιας κ είμαι πολύ ντροπαλή αλλά εδώ μιλάμε για προσωπική επίθεση κι όχι κάποιο σχόλιο για τις επιδόσεις μου στη σχολή. Φασαρία δεν μπορώ να κάνω γιατί είμαι επί πτυχίω, άρα τι μου απομένει; Δεν ξέρω αν μπορώ να ανεχτώ τέτοια σχόλια, με πληγώνουν πολύ ακόμα κι αν προέρχονται από κάποιον 50άρη ανύπαντρο όπως αυτός. Τι πιστεύεις να ανταπαντήσω ή απλά να κάνω υπομονή; εκτός αν υπάρχει μία μέση λύση που δεν έχω σκεφτεί πάντως δεν ξέρω πως θα βγει το εξάμηνο δεδομένου ότι σπουδάζω στη φιλοσοφική, οι απαιτήσεις κι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος κ δεν είναι εύκολη η απόκτηση πτυχίου... Λοιπόν τι προτείνεις; Σ' ευχαριστώ για το χρόνο σου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Θυμάσαι τι λέγαμε σε τέτοιες περιπτώσεις όταν ήμασταν παιδιά; "Όποιος κοροϊδεύει, κοροϊδεύει τα μούτρα του"... Αυτή η απάντηση θα ταίριαζε γάντι στον καθηγητή σου. Βέβαια, όπως καταλαβαίνεις και μόνη σου, δεν έχεις κανένα συμφέρον να του δώσεις λαβές και να διακινδυνεύσεις να σε κόψει στις εξετάσεις, γι' αυτό και είναι καλύτερο να μην του απαντάς καθόλου, αλλά ούτε και να δίνεις καμιά σημασία στις μπούρδες που ξεστομίζει κάθε τόσο. Άλλωστε γιατί να του κάνεις το χατήρι να τσαντίζεσαι;

Γιατί οπωσδήποτε, αυτός είναι ο στόχος του. Αντίθετα, μπορείς να κάνεις ότι δεν άκουσες καν τι είπε, όπως κάνουμε με τους χαζούς και τους τρελούς ανθρώπους και να συγκεντρωθείς σ' αυτό που έχει να σου προσφέρει ως δάσκαλος σου, δηλαδή στην παράδοση του μαθήματος.

Μάλιστα, αυτή είναι μια πολύ καλή άσκηση και για το μέλλον. Βλέπεις, στη ζωή σου και αργότερα στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία θα συναντήσεις αρκετές τέτοιες περιπτώσεις συμπλεγματικών ανθρώπων που προσπαθούν να δείξουν το "μεγαλείο" τους μειώνοντας τους άλλους κι όσο λιγότερο τους ξεσυνερίζεσαι, τόσο λιγότερη επίδραση θα έχουν στη ζωή σου.

Η διαφορά με την περίπτωση αυτή είναι ότι αρκεί να ανεχτείς αυτή τη συμπεριφορά μόνο για ένα εξάμηνο ακόμα. Απλά λοιπόν, γέλα (από μέσα σου) με την ανοησία και την κουταμάρα αυτού του ανθρώπου και μην χαλάς τη ζαχαρένια σου για λογαριασμό του. Κάνε τη δουλειά σου, για να περάσεις το μάθημα έστω και με τη βάση και απλά άσε τον τρώγεται μοναχός του, μέσα στη μιζέρια του και την απελπισία του.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ