Προφυλακτικο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:29
27/2/2013

Προφυλακτικο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
noni

Οταν το αγορι φοραει προφυλακτικο και τελειωνει μεσα ειναι σωστο;

Γεια σας, εχω μια απορια, αρκετα σημαντικη. Οταν το αγορι σου φοραει προφυλακτικο και χυνει μεσα σου ειναι σωστο; Η πρεπει να βγαινει απο μεσα σου και να χυνει εξω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νόνη μου, τον νόημα του προφυλακτικού (όπως λέει κι η λέξη) είναι να σε προφυλάσσει από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη (αρχικά) και από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (δευτερευόντως). Μ' αυτό το σκεπτικό,  όταν γίνεται σωστή χρήση του προφυλακτικού ("φρέσκα" προφυλακτικά, φυλαγμένα μακριά από πηγές θερμότητας και σωστή τοποθέτηση τους) δεν υπάρχει πρόβλημα από την εκσπερμάτωση μέσα στον κόλπο.

Βέβαια, αν τα προφυλακτικά δεν τοποθετηθούν σωστά (σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν σε κάθε κουτί) ή αν είναι ληγμένα, ή έχουν εκτεθεί σε θερμότητα , τότε υπάρχει η πιθανότητα να τρυπήσουν ή να σπάσουν και σ' αυτή την περίπτωση μπορεί να μείνεις έγκυος.

Γι' αυτό κάθε φορά που χρησιμοποιείτε προφυλακτικό, πρέπει να το ελέγχετε στο τέλος για πιθανές διαρροές, ώστε σε περίπτωση που έχει συμβεί κάποιο ατύχημα να πάρεις έγκαιρα, μέσα στις επόμενες ώρες, το χάπι της επόμενης μέρας.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ