Προφυλακτικο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:52
3/12/2012

Προφυλακτικο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
ASy

Οι φίλες μ μου λενε να μην τον αφηνω να τελειωνει μεσα μ ακομα κ μ προφυλακτικο κ οτι αυτες δεν το κανουν ποτε...

Θεία Λουκία,με το αγορι μ χρησιμοποιουμε προφυλακτικο  κ τον αφηνω να τελειωσει μεσα μου κ αμεσως μετα βγαινει κ ελενχω το προφυκακτικο μν εχει καμια τρυπούλα, ομως οι φίλες μ μου λενε να μην τον αφηνω να τελειωνει μεσα μ ακομα κ μ προφυλακτικο κ οτι αυτες δεν το κανουν ποτε και εχω μπερδευτει γιατι αναρωτιεμαι δν θα μου επιστουσε την προσοχη σε κατι ΤΟΣΟ σημαντικο η μητέρα μου;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Εννοείται χρυσό μου πως η μητέρα σου θα σου είχε μιλήσει γι' αυτό, εφόσον έχεις καλή επικοινωνία μαζί της και συζητάτε αυτά τα θέματα. Άλλωστε, το προφυλακτικό είναι κατασκευασμένο ακριβώς γι' αυτόν τον σκοπό, ώστε να επιτρέπει την εκσπερμάτωση μέσα στον κόλπο χωρίς τον φόβο της εγκυμοσύνης. Αυτά που λένε οι φίλες σου είναι απλά εξυπνάδες και υπερβολές, που τα λένε από ημιμάθεια και ίσως για να σε κάνουν να νιώθεις μειονεκτικά.
Βέβαια, υπάρχει πάντα ένας μικρός κίνδυνος να σπάσει το προφυλακτικό, ο οποίος όμως είναι ελάχιστος αν έχει τοποθετηθεί σωστά και δεν είναι ληγμένο ή "ταλαιπωρημένο" από την έκθεση του σε μεγάλη θερμότητα, ή σε λιπαρές ουσίες.
Όμως, ακόμη κι αν συμβεί κάτι τέτοιο μπορείς να καταφύγεις στο χάπι της επόμενης μέρας, το οποίο αν το πάρεις άμεσα, δηλαδή όσο πιο σύντομα μπορείς μετά το "ατύχημα", θα σε προστατέψει απολύτως από το ενδεχόμενο μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Άρα, δεν υπάρχει λόγος να θορυβείσαι. Τα κάνεις όλα πολύ καλά κι είσαι άριστα ενημερωμένη για τη σωστή χρήση του προφυλακτικού. Μπράβο σου!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ