προβλημα συγκατοικησης | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
7:26
7/9/2011

προβλημα συγκατοικησης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
laina

...Ισως πρεπει να συγκατοικησουμε. Απο την μια θελω πολυ αλλα απο την αλλη δεν ξερω. Οταν π.χ. θα ξυριζω τα ποδια μου ή θα βγαζω το μουστακι και θα ειναι μπροστα θα νιωθω αβολα.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Το αγορι μου προσφατα ανεφερε οτι για να μαθουμε καλυτερα ο ενας τον αλλον ισως πρεπει να συγκατοικησουμε. Απο την μια θελω πολυ αλλα απο την αλλη δεν ξερω. Οταν π.χ. θα ξυριζω τα ποδια μου ή θα βγαζω το μουστακι και θα ειναι μπροστα θα νιωθω αβολα. Τι εχεις να μου προτεινεις;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Να κλείνεις την πόρτα του μπάνιου, ή να φροντίζεις να κάνεις τα μποτέ σου όταν εκείνος θα λείπει από το σπίτι. Όντως, κάποια πράγματα, όπως η αποτρίχωση προσώπου, οι μάσκες ομορφιάς και οι άλλες περιποιήσεις υγιεινής, είναι καλύτερο να τα κρατάμε για τον εαυτό μας.

Τώρα βέβαια, αν τύχει και σε πάρει το μάτι του να ξυρίζεις τα πόδια σου, δεν είναι και προς θάνατον. Απλά χαμογέλασε του, παρακάλεσε τον να κλείσει την πόρτα και πες του κάτι σαν "αγάπη μου, προσπαθώ να γίνω όμορφη για σένα"...

Κι αν πάλι επιμείνει να σε παρατηρεί όταν φροντίζεις τον εαυτό σου προκειμένου να αποκτήσετε μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ σας, θύμισε του ότι λίγος ρομαντισμός και μια μικρή δόση μυστηρίου δεν έβλαψε ποτέ καμιά σχέση.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ