Πρόβλημα Μεγάλο... | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
7:34
29/11/2012

Πρόβλημα Μεγάλο...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Δώρα

Η μητέρα μου δεν τον συμπαθεί καθόλου. Πιο παλιά ήμουνα ξανά με το συγκεκριμένο παιδί, και η μητέρα μου είχε δει κάτι μελανιές πάνω μου

Καλησπέρα θεία Λουκία, σου έχω ξαναστείλει μήνυμα και με έχεις βοηθήσει πολύ. Διαβάζω συνέχεια την στήλη σου! Λοιπόν, έχω το εξής πρόβλημα, είμαι 21 και τα έχω με ένα παιδί 20 χρονών, η μητέρα μου δεν τον συμπαθεί καθόλου. Πιο παλιά ήμουνα ξανά με το συγκεκριμένο παιδί, και η μητέρα μου είχε δει κάτι μελανιές πάνω μου (περιττό να σε πω ότι αυτές οι μελανιές έγιναν πάνω στο κρίσιμο σημείο), και από τότε η μητέρα μου τον αντιπαθεί, δεν ξέρω τι νόμισε, μήπως ότι με χτυπούσε ή ότι με είχε βιάσει. Εδώ και 3-4 μέρες λοιπόν τα έχουμε ξαναβρεί και είμαστε πάλι μαζί. Σήμερα βγήκα μαζί του και όταν γύρισα σπίτι η μητέρα μου με ρώτησε "άρχισες πάλι να τον βλέπεις"; "Ξεχνάς τι σου έκανε"; Περιττό να πω ότι δεν ξέρει ότι έχω προχωρήσει σεξουαλικά ή τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω αν το γνωρίζει. Πως να της ανοίξω την κουβέντα με αυτό το θέμα; Φοβάμαι το πως θα εξελιχθεί η συζήτηση για να μην πάρει

και τεράστιες διαστάσεις; Πως θα την ρωτήσω τι ξέρει και γιατί τον αντιπαθεί τόσο πολύ, έως και θανάσιμα μπορώ να πω!; Είμαι κολλημένη με το συγκεκριμένο παιδί και τον σκέφτομαι σοβαρά! Ήτανε ο πρώτος μου. Συγνώμη αν έγινα κουραστική, αλλά θέλω την συμβουλή σου! Βοήθησέ με θεία Λουκία! Σε ευχαριστώ προκαταβολικά.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλα βρε Δώρα μου, πρώτα απ' όλα ενήλικη γυναίκα είσαι πια και δεν χρειάζεσαι την έγκριση της μαμάς σου για τη σχέση σου. Έπειτα, το θεωρώ απίθανο να πιστεύει ότι δεν έχεις ολοκληρωμένες σχέσεις στην ηλικία σου, γι' αυτό και δεν χρειάζεται να της πεις οτιδήποτε. Άλλωστε, όταν ήταν κι εκείνη στην αντίστοιχη ηλικία πάνω-κάτω τα ίδια έκανε ακόμη κι αν στο κρύβει.

Αν θέλεις λοιπόν να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, ρώτησε την απλά γιατί αντιπαθεί τόσο πολύ αυτό το αγόρι και εξήγησε της ότι οι μελανιές που είχε δει παλιά είχαν γίνει ενώ "παίζατε" κι όχι από κάποια βίαιη επίθεση εναντίον σου.  

Στην ίδια κουβέντα, ξεκαθάρισε της επίσης ότι δεν τίθεται θέμα να σταματήσεις να τον βλέπεις, αφού περνάτε πολύ ωραία μαζί και γι' αυτό το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να ξεπεράσει τους ενδοιασμούς της και ν' αλλάξει γνώμη για το άτομο του.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Μάλιστα, ακόμη κι αν καταλήξει σε καυγαδάκι, αυτή η κουβέντα είναι και μια άριστη αφορμή για αρχίσεις να απογαλακτίζεσαι σιγά-σιγά από μαμά σου, γιατί όπως φαίνεται το χρειάζεσαι.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ