Πως να του το πω; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
14:30
31/3/2014

Πως να του το πω;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ανώνυμη

Πολλές φορές μένουν τροφές πάνω στα δόντια του και σιχαίνομαι να τον φιλήσω αλλά ακόμη περισσότερο ντρέπομαι τους γύρω μου...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία μου ο φίλος μου δεν πλένει συχνά τα δόντια του. Πολλές φορές μένουν τροφές πάνω στα δόντια του και σιχαίνομαι να τον φιλήσω αλλά ακόμη περισσότερο ντρέπομαι τους γύρω μου που το βλέπουν... Πως να του το πω διακριτικά; Ειναι 22 χρονών και εγω 18...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, πρώτα απ' όλα να πούμε ότι δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα εσύ για κάτι που κάνει αυτός. Αντίθετα, εκείνος θα πρέπει να νιώθει άσχημα για την εικόνα που παρουσιάζει, η οποία φανερώνει εκτός από έλλειψη σωστής υγιεινής και έλλειψη αγωγής, αφού δείχνει ξεκάθαρα ότι αδιαφορεί για την εικόνα που παρουσιάζει στους γύρω του και σε εσένα προσωπικά.

Δεν χρειάζεται λοιπόν και μεγάλη διακριτικότητα. Ρώτα τον απλά πότε βούρτσισε τα δόντια τελευταία φορά και ζήτησε του να τα βουρτσίζει καθημερινά στο εξής -τουλάχιστον μία φορά- γιατί η εικόνα των κολλημένων τροφών δεν τον κολακεύει καθόλου, ακόμα κι αν εκείνος πιστεύει το αντίθετο.

Αν θέλεις να προσθέσεις λίγο χιούμορ στην παρέμβαση σου, μπορείς να του αγοράσεις μια οδοντόβουρτσα στο αγαπημένο του χρώμα μαζί με μια οδοντόπαστα και να του τα προσφέρεις τυλιγμένα με φιογκάκι. Επίσης, μπορείς να εφοδιαστείς με τσίχλες και να του βάζεις στο στόμα από μία κάθε φορά που συναντιέστε, ώστε να είσαι σίγουρη ότι θα αποφύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Στο κάτω-κάτω μισή ντροπή δική σου και μισή δική του. Άλλωστε, ακόμη κι αν τσαντιστεί, καλό θα του κάνεις, αφού δεν δικαιολογείται στην εποχή μας ένας νέος άνθρωπος να κυκλοφορεί σ' αυτή την κατάσταση.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ