Πώς να φύγει το αίμα από το άσπρο παντελόνι μου | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
13:08
5/5/2015

Πώς να φύγει το αίμα από το άσπρο παντελόνι μου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Σωτηρία

Έχω ένα άσπρο παντελόνι και έχει γεμίσει αίμα από την περίοδο και δεν το είδα εκείνη τη την μέρα.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σας θέλω να σας πω ότι έχω ένα άσπρο παντελόνι και έχει γεμίσει αίμα από την περίοδο και δεν το είδα εκείνη τη την μέρα το είδα μετά από μέρες και δεν ξέρω τι να κάνω μπορείτε να μου δώσετε μια λύση;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Σωτηρία μου, για να καθαρίσει το αίμα από ένα οποιοδήποτε ύφασμα πρέπει να κάνεις δύο πράγματα: πρώτο, να χρησιμοποιήσεις μόνο κρύο νερό (από τη βρύση) και δεύτερο να το μουλιάσεις για λίγη ώρα μέσα σε αλατόνερο.

Δηλαδή, γέμισε ένα λεκανάκι με κρύο νερό, βούτηξε μέσα το παντελόνι και ρίξε πάνω στον λεκέ μια χούφτα θαλασσινό αλάτι. Άσε το να μουλιάσει περίπου μισή ώρα και μετά τρίψε και ξέπλυνε τον λεκέ, βουτώντας το κάθε φορά στο αλατόνερο πριν το ξέπλυμα, μέχρι να καθαρίσει.

Κανονικά, έτσι ο λεκές θα φύγει τελείως σχεδόν αμέσως. Μετά βέβαια, βάλε το παντελόνι κανονικά για πλύσιμο στο πλυντήριο ή στο χέρι πάντα όμως με κρύο νερό. Να θυμάσαι ότι αν βάλεις ζεστό νερό, ο λεκές θα μαρκάρει και δεν θα φεύγει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ