Πώς γίνεται να μην πόνεσα; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
19:15
3/12/2014

Πώς γίνεται να μην πόνεσα;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαίρη

Εχω κανει σεξ με το αγόρι μου αλλα δεν ειδα αίμα ούτε πόνεσα. Γίνεται να ειμαι ακομα παρθένα;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκια συγνωμη αλλα χρειάζομαι άμεση απάντηση! Αρχικα να σας πω πως εχω κανει σεξ με το αγόρι μου αλλα δεν ειδα αίμα ούτε πόνεσα. Γίνεται να ειμαι ακομα παρθένα; Και πως γίνετε να μην ειδα αίμα; Ειναι ανησυχητικο; Ευχαριστώ πολυ και ελπίζω να μου απαντήσετε γρήγορα! Χίλια ευχαριστώ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαίρη μου, έχω απαντήσει αμέτρητες φορές στην ίδια ερώτηση, αλλά θα διακινδυνεύσω να επαναληφθώ καθώς καταλαβαίνω την αγωνία σου: ε, ναι λοιπόν γίνεται και είναι φυσιολογικό να μην είδες αίμα και να μην πόνεσες την πρώτη φορά που έκανες έρωτα. Δεν γίνεται όμως να είσαι ακόμα παρθένα αφού έκανες κολπικό σεξ.

Βλέπεις, κάποιες κοπέλες έχουν ιδιαίτερα ελαστικό παρθενικό υμένα, ενώ άλλες μπορεί να μην έχουν καθόλου, γι' αυτό και δεν νιώθουν κάποια ενόχληση την πρώτη φορά ή τις επόμενες.

Σε κάθε περίπτωση δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Ούτως ή άλλως ο παρθενικός υμένας είναι εντελώς άχρηστος στον οργανισμό και κανείς δεν ασχολείται με αυτό το ζήτημα εκτός από τις ίδιες τις νέες κοπέλες.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ