Ποιος είναι ο πατέρας; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
12:34
10/6/2014

Ποιος είναι ο πατέρας;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Liza

Μετά την περίοδο μου είχα επαφή με το άλλο παιδί και πιστεύω ότι από αυτόν έμεινα έγκυος...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία μου έχω ένα μεγάλο πρόβλημα και δεν ξέρω που να μιλήσω για αυτό. Σε παρακαλώ πολύ βοήθησε με. Είμαι ελεύθερη, 27 ετών τώρα τελευταία βρισκόμουν με δύο παιδιά. Έμεινα έγκυος! Το θέμα είναι ότι την τελευταία φορά που είχα επαφή με τον ένα μετά μου ήρθε περίοδος... Μετά την περίοδο μου είχα επαφή με το άλλο παιδί και πιστεύω ότι από αυτόν έμεινα έγκυος... Σε αυτόν το ανακοίνωσα λοιπόν ενώ δεν ξέρει ότι είχα και άλλες επαφές με κάποιον άλλον. Το θέμα είναι ότι αυτός μου είπε ότι δεν τελείωσε μέσα μου, είναι 27 και πιστεύω ότι ξέρει καλά ποτέ είναι να τελειώσει. Οπότε από αυτό που μου είπε έχω προβληματιστεί πολύ και από τότε νομίζω ότι ο άλλος την έκανε την "δουλειά"... Έχω μπερδευτεί δεν μπορώ να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου σκέφτομαι συνέχεια ποιανού είναι. Βοήθησε με θεία μου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λίζα μου, όσο καλά και να ξέρει ο 27χρονος το πότε είναι να τελειώσει πάντα μπορεί να συμβούν στραβές, λίγο να καθυστερήσει και κάτι να του ξεφύγει. Εξάλλου, η πιο συνηθισμένη περίπτωση είναι όταν κάνεις έρωτα δύο συνεχόμενες φορές και εκείνος δεν έχει φροντίσει να ουρήσει και να πλυθεί ενδιάμεσα. Έτσι, κάποια υπολείμματα σπέρματος από την πρώτη εκσπερμάτωση παραμένουν μέσα στην ουρήθρα και αποβάλλονται κατά  τη διάρκεια της δεύτερης διείσδυσης, χωρίς να γίνουν αντιληπτά, πριν από τη δεύτερη εκσπερμάτωση.

Αυτό είναι και το πιθανότερο να έχει συμβεί, καθώς η περίπτωση να είχες μείνει έγκυος από τον προηγούμενο εραστή σου είναι σχεδόν απίθανη αφού μεσολάβησε μια έμμηνος ρύση. Συνεπώς, μην είσαι τόσο εύπιστη και μην βασίζεσαι μόνο στο τι σου λέει ο 27χρονος, γιατί δεν είναι και ευαγγέλιο.

Επίσης, στην εκτίμηση στην εκτίμηση του ποιος είναι ο πατέρας, θα μπορούσε να σε βοηθήσει και ο υπολογισμός των γόνιμων ημερών σου στους δύο κύκλους (εκείνον πριν αδιαθετήσεις για τελευταία φορά και τον τελευταίο, όπου διαπίστωσες την εγκυμοσύνη) σε σύγκριση με το πότε συνέβη η ερωτική πράξη με τον κάθε υποψήφιο. Γι' αυτό σου συνιστώ να διαβάσεις το άρθρο μας, "Μάθε πότε μπορεί να μείνεις έγκυος", βάσει του οποίου μπορείς να εκτιμήσεις με μεγάλη ακρίβεια το πότε μπορεί να συνέβη το "ατύχημα".

Από εκεί και πέρα, τον τελευταίο λόγο έχει η επιστήμη και το τεστ DNA που μπορείς να ζητήσεις συγκρίνοντας το γενετικό υλικό του 27χρονου με δείγμα από το γενετικό υλικό του εμβρύου -το οποίο ούτως ή άλλως θα ληφθεί στην αμνιοπαρακέντηση που θα κάνεις στο πλαίσιο του καθιερωμένου προγεννητικού ελέγχου. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη εξέταση θα σου δώσουν στο εργαστήριο στο οποίο απευθύνεσαι για την παρακολούθηση της εγκυμοσύνης σου, αλλά και ο μαιευτήρας που σε παρακολουθεί.

Καλή τύχη!
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ