Πληγωμενη | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
8:27
16/2/2014

Πληγωμενη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ισμηνη

Τσακωθηκα εδω και 5 μηνες με μια φιλη μου! Τι κι αν της ζητησα συγγνωμη τι κι αν εκανα προσπαθιες εκεινη τιποτα!

Τσακωθηκα εδω και 5 μηνες με μια φιλη μου! Τι κι αν της ζητησα συγγνωμη τι κι αν εκανα προσπαθιες εκεινη τιποτα! Τι αλλο να κανω; Εφταιγα σε οτι εγινε αλλα τωρα το μετανοιωσα.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ισμήνη μου, μερικές φορές όταν ραγίσει το γυαλί σε μια φιλία, δηλαδή όταν χαθεί η εμπιστοσύνη, δεν υπάρχει κάτι να κάνεις για να επανορθώσεις, όσο κι αν θα το ήθελες.

Δεν ξέρω ποιο ήταν το σφάλμα σου και πόσο σοβαρό το ατόπημα σου, ωστόσο καταλαβαίνω ότι κόστισε πάρα πολύ στη φίλη σου και θα χρειαστεί πάρα πολύς καιρός για να μπορέσει να το ξεπεράσει και -ίσως- να σε συγχωρέσει.

Άσε την λοιπόν στην ησυχία της κι αν κάποτε αλλάξει γνώμη και θελήσει να τα ξαναβρείτε, θα σε αναζητήσει με δική της πρωτοβουλία. Το να την κυνηγάς τώρα δεν έχει κανένα νόημα, γιατί απλά την καταπιέζεις.

Εφόσον της έχεις ζητήσει συγνώμη, έχεις αναλάβει την ευθύνη των πράξεων σου και έχεις κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι σου για να αποκαταστήσεις τη σχέση σας, θα πρέπει να σεβαστείς τα συναισθήματα της και να συνεχίσεις τη ζωή σου χωρίς εκείνη.

Τα παθήματα, μαθήματα...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ