Πιεστική κολλητή | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
14:30
30/4/2014

Πιεστική κολλητή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Χριστίνα

Θέλει να τα κάνουμε ΟΛΑ μαζί ενώ παράλληλα δεν θέλει την πολυκοσμία. Θέλω να βγω με άλλες φίλες μου χωρίς εκείνη αλλά σίγουρα θα παρεξηγηθεί αφού το θεωρεί δεδομένο ότι ΠΡΕΠΕΙ να είναι μαζί μου (και το αντίστροφο) όπου πάω, με όποιον πάω. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπητή θεία μου, χρειάζομαι οπωσδήποτε την συμβουλή ενός τρίτου και η ιδανική είσαι εσύ διότι η κρίση σου είναι αμερόληπτη. Λοιπόν,με την κολλητή μου γνωρίζομαστε απο Α'λυκείου και τώρα είμαστε πρωτοετεις φοιτήτριες. Είναι καλή κοπέλα και περνάμε ωραία μαζί. Το πρόβλημα όμως είναι πως από το καλοκαιρι έχει πάθει κάτι σαν εμμονή μαζί μου. Στη αρχή δεν με ενοχλούσε γιατί ήταν σε πιο ήπιο βαθμό αλλά πίστευα κιόλας πως επειδή αγαπιόμαστε πολύ έτσι συμβαίνει με όλες τις κολλητές. Αλλά όχι... Θέλει να τα κάνουμε ΟΛΑ μαζί ενώ παράλληλα δεν θέλει την πολυκοσμία και τις καφετέριες με αποτέλεσμα να πηγαίνουμε απόμερα και μοναχικά επειδή οπως λέει δεν μπορει να "αναπνεύσει" με τόσο κόσμο...Με παίρνει τηλέφωνο κάθε μέρα για να μιλάμε πανω απο 4 ωρες. Είναι φορές που θέλω να βγω με άλλες φίλες μου χωρίς εκείνη αλλά σίγουρα θα παρεξηγηθεί (ευγενικά) αφού το θεωρεί δεδομένο ότι ΠΡΕΠΕΙ να είναι μαζί μου (και το αντίστροφο) όπου πάω, με όποιον πάω. Μόνο που εγώ δεν έχω την απαίτηση να είμαι η σκιά της. Αισθάνομαι ότι με πιέζει πολύ. Νιώθω να με κυνηγάει και να μην με αφήνει λεπτό. Τον τελευταίο καιρό καταλαβα πόσο με έχει επηρεάσει αυτή η κατάσταση. Το πρόβλημα όμως είμαι και εγώ διότι έδειξα να ανέχομαι αυτή την συμπεριφορά χωρίς να παραπονεθώ για τίποτα. Τώρα ομως θέλω να πατήσω πόδι. Τι να κάνω; Πώς να φερθώ; Να μου πεις αν έχω κάπου άδικο. Σ'ευχαριστώ πολύ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χριστίνα μου, δεν τίθεται θέμα του να βρεις το δίκιο σου. Προφανώς και η φίλη σου είναι καταπιεστική και λειτουργεί ανταγωνιστικά απέναντι στους υπόλοιπους φίλους σου και τα ενδιαφέροντα σου, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να το παραδεχτεί και να αλλάξει τακτική, γιατί -εξίσου προφανώς- έτσι είναι ο χαρακτήρας της, ή έτσι τείνει να γίνει.

Συνεπώς δεν έχει νόημα να προσπαθείς να την πείσεις για οτιδήποτε. Απλά κάνε της μια συζήτηση με θέμα ότι δεν σου αρέσει όπως εξελίσσεται η φιλία σας, ξεκαθαρίζοντας της -χωρίς παρεξήγηση- ότι αν θέλει να παραμείνετε φίλες, εσύ θα βγαίνεις και με άλλες παρέες και θα κάνεις ακριβώς αυτό που θέλεις, όταν το θέλεις. Με άλλα λόγια θα πρέπει να της βάλεις όρια και να μάθεις να αδιαφορείς για τυχόν σκηνές που μπορεί να σου κάνει ποντάροντας στην καλοσύνη και τις ενοχές σου.

Αν εκείνη αδυνατεί να προσαρμοστεί σ' αυτά τα δεδομένα, τότε όπως καταλαβαίνεις δεν μπορείτε να συνεχίσετε να είστε κολλητές, αφού δεν σου αφήνει περιθώριο να ζήσεις μια ισορροπημένη ζωή και να εξελιχθείς σαν άνθρωπος. Είναι τόσο απλό. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ