Πεθαίνω από καρκίνο... | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:32
30/5/2014

Πεθαίνω από καρκίνο...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Κατερίνα

Χθες πήρα τα αποτελεσματα των τελευταίων μου εξετάσεων και έδειξαν πως έχω κάνει μετάσταση στο έντερο και πως δεν τα πάω καλά...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπημενη μου θεία Λουκία, είμαι 25 ετών και σπουδάζω νομική στην Αθήνα... Πριν δυο χρόνια ανακάλυψα έναν όγκο καθώς ψαχούλευα το στήθος μου και μετά απο απαραίτητες εξετάσεις διαγνωστικά με καρκίνο του μαστού. Απο τότε παλεύω μαζί με τον σύντροφό μου που βρίσκεται πάντα διπλα μου... Ομως δεν έχω πει τίποτα στους γονείς μου. Με λατρεύουν και δεν θέλω να τους στεναχωρήσω, ουτε στον αδερφό μου. Το ξέρουμε μόνο εγώ, ο σύντροφος μου και η κολλητή μου. Ήμουν πολύ καλά αλλα χθες πήρα τα αποτελεσματα των τελευταίων μου εξετάσεων και έδειξαν πως έχω κάνει μετάσταση στο έντερο και πως δεν τα πάω καλά...  Φοβαμαι πολύ και δεν το έχω πει σε κανέναν. Εχω κουραστεί πολύ και φοβάμαι πως δεν θα αντέξω άλλο. Δεν έχεις ακούσει όμως το χειρότερο. Σημερα έμαθα πως είμαι έγκυος. Τι να κάνω; Βοήθεια...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κατερίνα μου, λογικό είναι να φοβάσαι και να νιώθεις κουρασμένη με τόσες ατυχίες μαζεμένες. Όμως αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να μοιραστείς τα προβλήματα σου και με την οικογένεια σου και να ζητήσεις όση στήριξη μπορούν να σου δώσουν, ηθικά, πρακτικά και υλικά.

Με το να τους κρύβεις την αλήθεια, ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή δεν βοηθάει, ούτε προστατεύει κανέναν σας. Αντίθετα αυτή η προσπάθεια, αυξάνει την πίεση και την αγωνία που νιώθεις η ίδια, ενώ αφήνει τους γονείς σου και τον αδελφό σου με την αίσθηση ότι τους αποκλείεις από τη ζωή σου σε μια τόσο σημαντική φάση.

Από εκεί και πέρα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθείς τις συμβουλές των γιατρών σου και να πράττεις αναλόγως, διατηρώντας πάντα την πίστη και τις ελπίδες σου ότι όλα θα ξεπεραστούν. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και είναι αμαρτία να παραιτείσαι στη μέση μιας τόσο σημαντικής μάχης στην οποία έχεις τόσο σημαντικές πιθανότητες να κερδίσεις.

Σου εύχομαι περαστικά και γρήγορα!
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ