Περίεργο Σπυράκι | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
15:05
24/6/2011

Περίεργο Σπυράκι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ηλέκτρα

Πριν από λίγες μέρες έβγαλα στο ένα χείλος (στην ευαίσθητη περιοχή μου) ένα σπυράκι. Είναι κάπως σκληρό και μοιάζει να έχει πύον.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου θεία Λουκία! Πριν από λίγες μέρες έβγαλα στο ένα χείλος (στην ευαίσθητη περιοχή μου) ένα σπυράκι. Είναι κάπως σκληρό και μοιάζει να έχει πύον. Σεξουαλικές επαφές δεν έχω ακόμη, οπότε αποκλείεται να είναι κάποιο ΣΜΝ. Εμφανίστηκε τις μέρες που είχα περίοδο (πριν μια βδομάδα περίπου). Μήπως έχει να κάνει με το ότι ξυρίζομαι στην συγκεκριμένη περιοχή; Στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάποια τρίχα που έχει γυρίσει, αλλά η μαμά μου το κοίταξε και μου είπε ότι δεν βλέπει κάτι τέτοιο. Μήπως είναι κάποια μόλυνση; Τις τελευταίες μέρες άρχισε να υποχωρεί αισθητά, αλλά δεν έχει φύγει ακόμα. Δεν έχω τσούξιμο κατά την ούρηση ή φαγούρα, αλλά αν φορέσω κάτι στενό με ενοχλεί. Μπορείς να με βοηθήσεις;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Το πιθανότερο είναι να είναι κάποιος ερεθισμός από το ξύρισμα, αλλά εφόσον υποχωρεί το καλύτερο θα ήταν να μην το πειράζεις καθόλου και να φοράς κάπως πιο άνετα ρούχα μέχρι να εξαφανιστεί εντελώς. Ίσως να βοηθήσει κιόλας αν βάζεις επάνω δύο φορές την ημέρα κάποιο αντισηπτικό χωρίς οινόπνευμα, όπως το Betadine, αλλά και τίποτα να μην κάνεις φαίνεται ότι θα φύγει με λίγη υπομονή. Αν πάλι δεν φύγει τελείως σε δεκαπέντε μέρες, τότε το καλύτερο θα ήταν να συμβουλευτείς κάποιον γιατρό, γιατί πράγματι μπορεί να είναι κάποια εγκλωβισμένη τρίχα που να μην φαίνεται, αλλά η οποία πρέπει να καθαριστεί.

Γενικότερα, το καλύτερο θα ήταν να μην ξυρίζεσαι τόσο κοντά στα χείλη του αιδοίου, να μην πηγαίνεις κόντρα στην ρίζα της τρίχας και να βάζεις πάντα κάποια κρέμα σώματος μετά το ξύρισμα ώστε να αποφεύγεις κατά το δυνατόν αυτά τα προβλήματα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ