Παιδεραστία | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
8:39
1/3/2014

Παιδεραστία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Θυμα

Μία μέρα ενώ είχα μπει στα 15 μου χρόνια πια, αναγκάστηκα να μπω στο αυτοκίνητό του όπου αυτή τη φορά εξελίχθηκε σε σεξουαλική πράξη. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Μιλούσαμε μέσω facebook ενώ ήμουν 14 ετών κι εκείνος 24. Μου είπε να συναντηθούμε και πήγα. Μου επιτέθηκε ερωτικά. Του είπα να μην επαναλάβουμε την συνάντηση. Επέμενε και μία μέρα ενώ είχα μπει στα 15 μου χρόνια πια, αναγκάστηκα να μπω στο αυτοκίνητό του όπου αυτή τη φορά εξελίχθηκε σε σεξουαλική πράξη. Αυτό έγινε άλλη μία φορά. Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να τον διώξω ποινικά με την προϋπόθεση να μην το μάθουν οι γονείς μου γιατί μετά θα έχω κι εγώ η ίδια συνέπειες. Ευχαριστώ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλή μου, δεν μου λες το πιο βασικό, δηλαδή την ηλικία που έχεις σήμερα, αφού αν παραμένεις ανήλικη, δηλαδή είσαι μικρότερη από 18 ετών είναι πρακτικά αδύνατον να μπλέξεις σε μια νομική περιπέτεια χωρίς τη συνδρομή των γονιών σου.

Γιατί μπορεί η παιδεραστία να διώκεται αυταπάγγελτα από τον εισαγγελέα μετά την καταγγελία που θα κάνεις, αλλά υπάρχουν και κάποιες διαδικασίες που απαιτούνται στην πορεία της υπόθεσης -έστω και η κατάθεση που θα χρειαστεί να δώσεις- στις οποίες δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις μόνη σου.

Καταλαβαίνω ότι οι γονείς σου είναι μάλλον "αυστηροί" και δύσκολα θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν με εποικοδομητικό τρόπο αυτό που σου συνέβη, όμως αυτός δεν είναι λόγος για να αφήνεις ατιμώρητο έναν ασυνείδητο, ο οποίος μπορεί να επαναλάβει τα ίδια και σε άλλα ανυποψίαστα κορίτσια.

Σου προτείνω λοιπόν να τηλεφωνήσεις ή να στείλεις μέιλ στη γραμμή SOS 1056 του Χαμόγελου του Παιδιού (είναι δωρεάν από κινητά και καρτοκινητά και λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας) για να τους εκθέσεις το πρόβλημα σου και να ζητήσεις τη μεσολάβηση τους για την ενημέρωση των γονιών σου.

Οι εκπαιδευμένοι ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί που στελεχώνουν τη γραμμή αυτή, είναι σε θέση να σου προσφέρουν την ηθική υποστήριξη που έχεις ανάγκη, καθώς και πρακτικές ή νομικές συμβουλές, χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύψεις την ταυτότητα σου, αν δεν το επιθυμείς.

Βέβαια, ακόμη κι ενήλικη αν είσαι και πάλι θα μπορούσες να επικοινωνήσεις με την ίδια υπηρεσία, αλλά σ' αυτή την περίπτωση η μεσολάβηση των γονιών σου δεν είναι υποχρεωτική, οπότε έχεις τη δυνατότητα να χειριστείς και μόνη σου την υπόθεση αν το προτιμάς. Ωστόσο, οι συμβουλές των έμπειρων και κατάλληλα καταρτισμένων ανθρώπων στο συγκεκριμένο θέμα, μόνο όφελος μπορεί να σου προσφέρει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ