Οχι πάλι περίοδος | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:22
23/1/2013

Οχι πάλι περίοδος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
melianna

Ενώ έχουμε ελεύθερη σεξουαλική ζωή με το αγόρι μου και θέλουμε πάρα πολύ ενα παιδάκι, δεν μένω έγκυος...

Θεια Λουκια χαιρομαι πολυ που στέλνω και εγώ το μήνυμα μου, παρόλο που με έχεις βοηθήσει πολλές φορές με απορίες άλλων ατόμων. Λοιπόν το δικό μου πρόβλημα είναι οτι ενώ έχουμε ελεύθερη σεξουαλική ζωή με το αγόρι μου εδώ και 4 μήνες και θέλουμε πάρα πολύ ενα παιδάκι, δεν μένω έγκυος και κάθε φόρα που μου έρχεται η περίοδος απογοητευόμαστε και οι δύο. Επίσης να σημειώσω πως έχουμε καθημερινή ερωτική επαφή μήπως παίζει ρόλο αυτό; Απάντησε μου θεία Λουκία φοβάμαι μήπως ποτέ δεν αποκτήσω ενα παιδάκι.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλή μου, οι πιθανότητες να μείνεις έγκυος όταν κάνεις ελεύθερα έρωτα κατά τη διάρκεια ενός έμμηνου κύκλου είναι περίπου 25%. Οι πιθανότητες αυτές αυξάνονται στο 95% όταν συνεχίζεις την ίδια τακτική για δώδεκα μήνες, γι' αυτό μόνο αφού περάσει αυτό το χρονικό διάστημα, μπορείς να αρχίσεις αν έχεις υποψίες ότι κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά.
Σε κάθε περίπτωση, το άγχος και η εμμονή με την εγκυμοσύνη δεν βοηθάει. Επίσης δεν βοηθάνε οι καθημερινές επαφές καθώς αποδυναμώνουν το σπέρμα. Τουλάχιστον αυτό που συνιστούν οι ειδικοί είναι το σεξ μέρα παρά μέρα. Περισσότερα σχετικά με το θέμα μπορείς να μάθεις διαβάζοντας τα άρθρα του WomenOnly, "9 λάθη χαντακώνουν τη γονιμότητα σου" και το "Μάθε πότε μπορείς να μείνεις έγκυος", τα οποία πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν πολύ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ