Ονειρα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
7:11
2/12/2010

Ονειρα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
dreams
Συνέχεια στον ύπνο μου βλέπω τον πρώην μου είτε μόνο το πρόσωπό του και να μου χαμογελάει είτε ότι τον φιλάω και κάνουμε έρωτα.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου Θεία Λουκία. Έχω σχέση εδώ κι ένα χρόνο και τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να χωρίσω. Συνέχεια στον ύπνο μου βλέπω τον πρώην μου είτε μόνο το πρόσωπό του και να μου χαμογελάει είτε ότι τον φιλάω και κάνουμε έρωτα. Τι σημαίνει αυτό; Υπάρχουν φορές που μου λείπει, αλλά κι όταν δεν τον σκέφτομαι τον βλέπω στον ύπνο μου.


Δεν χρειάζεται και πολύ φαντασία... Αφού σκέφτεσαι να χωρίσεις και σκέφτεσαι τον πρώην σου, ο εγκέφαλος σου προσπαθεί να σε πείσει ότι πρέπει να το κάνεις. Είναι σαφές ότι η τωρινή σου σχέση δεν σε καλύπτει κι ότι ο λόγος που μένεις σ' αυτή μάλλον εντοπίζεται στην ανασφάλεια σου. Όμως το όνειρο σου σού θυμίζει ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές... Μπορεί όχι η συγκεκριμένη, αλλά αυτή ξέρει το μυαλουδάκι σου, αυτήν εμπιστεύεται.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ