Οι γονείς μου!! | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
16:06
19/7/2011

Οι γονείς μου!!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Γιώτα

Ο μπαμπάς μου είχε κάποια ερωμένη και ζήτησε από την μητέρα μου να χωρίσουν αλλά η μητέρα μου του λέει να ξεχάσουν το παρελθον και να συνεχίσουν όμορφα και αγαπημένα.  Εμένα ποια είναι η θέση μου; Τι να κάνω εγώ; Η μητέρα μου μου μίλησε γιατί δεν έχει σε ποιον άλλον να μιλήσει.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία βοήθειαα! Είναι επείγον! Πριν 2 χρόνια οι γονείς μου είχαν καποια θεματάκια στην σχέση τους, ο μπαμπάς μου είχε κάποια ερωμένη και ζήτησε από την μητέρα μου να χωρίσουν, αλλά μετά από όλα αυτά η μαμά μου τον συγχώρεσε και τώρα η μαμά μου του λέει ότι χρειάζεται λίγη στοργή από αυτόν. (Εκείνος) λέει πως την αγαπάει αλλά η μητέρα μου του λέει να ξεχάσουν το παρελθον και να συνεχίσουν όμορφα και αγαπημένα. Ξέχασα να προαναφέρω ότι όταν της είπε ότι θέλει να μείνουν για λίγο χώρια, εγώ με την μητέρα μου και τον αδερφό μου μέναμε Αθήνα και εκείνη την χρονιά μετακομίσαμε μαζί με τον μπαμπά που δεν ήταν μαζί μας γιατί δούλευε. Εμένα ποια είναι η θέση μου; Τι να κάνω εγώ; Δεν θέλω να χωρίσουν οι γονείς μου. Η μητέρα μου μου μίλησε γιατί δεν έχει σε ποιον άλλον να μιλήσει. Βέβαια δεν μου τα είπε όλα από ότι έχω καταλάβει γιατί δεν θέλει να (με) πληγώσει. Ο αδερφός μου είναι μικρος και δεν καταλαβαίνει την κατάσταση. Εγώ τι πρέπει να κάνω; Τι να συμβουλεψω την μητέρα μου; Σε παρακαλώ απάντησε μου σύντομα. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για την οικογένεια!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Σίγουρα δεν θέλεις να χωρίσουν οι γονείς σου, αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να επηρεάσεις τις εξελίξεις μεταξύ τους, ούτε και θα έπρεπε. Επίσης, δεν ξέρω πόσο χρόνων είσαι, αλλά δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να συμβουλέψεις την μητέρα σου και κανονικά εκείνη δεν θα έπρεπε να ζητάει κάτι τέτοιο από σένα.

Βλέπεις, η σχέση ενός ζευγαριού, ανεξάρτητα αν είναι γονείς ή όχι, είναι καθαρά προσωπική τους υπόθεση και εξαρτάται αποκλειστικά από τους ίδιους το πώς θα τη χειριστούν. Αν ένας από τους δυο τους, για τους δικούς του λόγους, νιώθει ότι δεν μπορεί να παραμείνει μέσα στον γάμο του, ό,τι κι αν λένε ή θέλουν οι άλλοι περισσεύει.

Γι' αυτό και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Μάλιστα, το καλύτερο θα ήταν να εξηγήσεις στη μητέρα σου ότι σε φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση όταν σου μιλάει για όλα αυτά, γιατί δεν ξέρεις τι να της πεις και ταυτόχρονα σου δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια.

Αν πράγματι εκείνη δεν έχει σε ποιον άλλον να μιλήσει, ή αν δεν θέλει να εμπιστευτεί το πρόβλημα της στους φίλους ή τους συγγενείς της, τότε μπορεί να απευθυνθεί σε κάποιον ψυχολόγο που θα έχει τον τρόπο να την καθοδηγήσει σωστά και να τη βοηθήσει να διαλέξει το καλύτερο τόσο για την ίδια, όσο και για τα εσάς τα παιδιά της.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ