οι φιλοι του | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:45
5/5/2011

οι φιλοι του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
λενα

Το πρόβλημα μου είναι πως κάθε φορά που βγαίνουμε με την παρέα του εγώ δεν έχω να συζητήσω κάτι μαζί με τους φίλους του. Θα ήθελα να βγαίνω και να τους νιώθω και εγώ δικούς μου φίλους...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου θεία Λουκία... Κάνετε πολύ καλή δουλειά..! Είμαι 19 και το αγόρι μου είναι 21. Το πρόβλημα μου είναι πως κάθε φορά που βγαίνουμε με την παρέα του εγώ δεν έχω να συζητήσω κάτι μαζί με τους φίλους του που με περνάνε και κάτι χρονάκια γιατί είναι 24 και μαζί με τις κοπέλες δεν ξέρω τι να συζητήσω και τι να τους πω. Αυτοί είναι μαζί θέλουν να συζητήσουν τα νέα τους και άλλα πολλά εμένα θα προσέξουν; Με αποτέλεσμα να κολλάω στο αγόρι μου που δεν μου αρέσει, γιατί λογικό είναι, θέλει να είναι και με τους φίλους του. Θα ήθελα να βγαίνω και να τους νιώθω και εγώ δικούς μου φίλους να μπορώ να κάνω την πλάκα μου να νιώθω άνετα ώστε κάθε φορά που βγαίνουμε μαζί τους να περνάω καλά και όχι να κοιτάω συνέχεια το ρολόι... Θέλω να με συμπαθήσουν γιατί έχουμε κάτι κοινό και πολύ σημαντικό για μένα, το αγόρι μου..!! Ενώ όταν βγαίνουμε με την δική μου παρέα νιώθω πολύ πιο άνετα και περνάω καλύτερα και αυτός.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Εντάξει, είναι πολύ πιο εύκολο για κάποιον μεγαλύτερο να κάνει παρέα και να πλησιάσει κάποιους μικρότερους, παρά το αντίθετο, αφού έχει ήδη βρεθεί στην ηλικία τους και μπορεί να συμμεριστεί τα ενδιαφέροντα και τις αναζητήσεις τους. Ωστόσο, εκεί βρίσκεται και το μυστικό για να μπορέσεις να πλησιάσεις τους φίλους του αγοριού σου και τις κοπέλες τους.

Απλά άρχισε να παρακολουθείς με προσοχή τι λένε για να μάθεις τι τους ενδιαφέρει συγκεκριμένα και ν' αρχίσεις να καταλαβαίνεις κι εσύ αυτά τα ζητήματα. Κάθε τόσο, όποτε θέλεις εξηγήσεις για κάτι, δείξε το ενδιαφέρον σου κάνοντας τους ερωτήσεις. Έτσι, σιγά-σιγά θ' αρχίσεις να πιάνεις τ' αστεία τους και θα σου είναι πιο εύκολο να συμμετέχεις έστω και παθητικά και τελικά να τους γίνεις συμπαθείς.

Με τις κοπέλες βέβαια είναι πιο εύκολο αυτό. Αρκεί να τους κάνεις κάποιο κομπλιμέντο για κάτι συγκεκριμένο στην εμφάνιση τους, π.χ. μαλλιά, κοσμήματα κ.λπ. και μετά να ρωτήσεις από που το πήραν αυτό, ώστε ν' ανοίξεις την κουβέντα.

Γενικότερα σ' αυτές τις φάσεις είναι προτιμότερο να παρακολουθείς και ν' ακούς παρά να μιλάς, ιδιαίτερα στην αρχή, κι αν έχεις να πεις κάτι, τότε αυτό θα πρέπει να είναι είτε κάποια ερώτηση, είτε κάποιο θετικό σχόλιο. Ποτέ όμως μην προσπαθήσεις να κάνεις την έξυπνη ή να το παίξεις ανώτερη ή πιο διαβασμένη από κανέναν τους, γιατί σ' αυτή την περίπτωση είναι σίγουρο ότι θα σ' αντιπαθήσουν και θα σε διαγράψουν μονοκονδυλιά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ