Ο πατέρας μου απατάει τη μαμά μου.. | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
7:27
10/9/2012

Ο πατέρας μου απατάει τη μαμά μου..

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Toulipa

Πως μπορεί να το κάνει αυτό στη μαμά μου που είναι τόσο καλή; Γιατί; Εντωμεταξύ τον τελευταίο καιρό ο πατέρας μου συχνά κοιμάται στον καναπέ...

Γεια σας. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Είμαι 20 χρονών και οι γονείς μου είναι παντρεμένοι εδω και 30 χρόνια περίπου. Πιστεύω, βασικά είμαι σίγουρη, ότι ο πατέρας μου απατάει τη μητέρα μου. Μια μέρα έψαχνα στον υπολογιστή τουπατέρα μου για να βρώ μια συνταγή και ξαφνικά είδα πως στο skype μιλούσε με κάποια την οποία δεν γνώριζα. Μπήκα στον πειρασμό να κοιτάξω. Ο πατέρας μου της έλεγε πως θέλει τον αριθμό του κινητού της για να συναντηθούν, μαζί με άλλα "βρόμικα". Επίσης είδα και μηνύματα με άλλες κοπέλες όπου αυτός ζητούσε ραντεβού μαζι τους. Έχασα τον ουρανό κάτω από τα πόδια μου. Πως μπορεί να το κάνει αυτό στη μαμά μου που είναι τόσο καλή; Γιατί; Εντωμεταξύ τον τελευταίο καιρό ο πατέρας μου συχνά κοιμάται στον καναπέ και η μητέρα μου στο υπνοδωμάτιο τους. Αλλά από την άλλη, μέσα στο καλοκαίρι πήγαν και ταξίδι. Το έκανε από τύψεις ή τελοσπάντον για να μην καταλάβει κάτι η μαμά μου; Φοβάμαι γιατί δεν θέλω να πληγωθεί η μαμά μου. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σκέφτηκα να τον παρακολουθήσω για να έχω κάποιες αποδείξεις. Θέλω τόσο πολύ να του μιλήσω και να του πω πως αν τολμήσει να πληγώσει τη μαμά μου τότε θα το πληρώσει.. Αλλά διστάζω γιατί θυμώνει πολύ εύκολα... Θέλω η μητέρα μου να είναι καλά... :(

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Τουλίπα μου, για να έχασες τον ουρανό κάτω από τα πόδια σου σημαίνει ότι είσαι στα σύννεφα και μάλλον δεν έχεις αρκετή εμπειρία στα ερωτικά ζητήματα για να ξέρεις να μην μπλέκεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν. Είναι ξεκάθαρο ότι η σχέση των γονιών σου δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες της, αλλά το τι συμβαίνει μεταξύ τους είναι δικός τους λογαριασμός και καλά θα κάνεις να μείνεις απ' έξω απ' αυτό και να πάψεις να ψαχουλεύεις την ιντερνετική δραστηριότητα του πατέρα σου και να κάνεις τον ντετέκτιβ.

Η μητέρα σου είναι σίγουρα αρκετά προβληματισμένη με την όλη κατάσταση μεταξύ τους και δεν χρειάζεται κι εσένα από πάνω να ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Επίσης, αν όντως ο πατέρας σου απατά τη μητέρα σου (γιατί παρότι ψάχνεται δεν είναι σίγουρο ότι έχει προχωρήσει μέχρι εκεί) δεν πρόκειται να σταματήσει επειδή θα του πεις το οτιδήποτε, απλά θα φυλάγεται περισσότερο από σένα.

Φρόντισε λοιπόν, να υιοθετήσεις μια πιο διακριτική στάση και κατάλαβε ότι καμιά φορά μαθαίνουμε περισσότερα κρατώντας το στόμα μας κλειστό κι ανοίγοντας τα μάτια και τ' αυτιά μας. Κι αν ω μη γένοιτο, πράγματι οι γονείς σου φτάσουν να αποξενωθούν πλήρως, τότε θα έχεις περισσότερα στοιχεία για να κρίνεις ποιον θα υπερασπιστείς και σε ποιο βαθμό.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ