Ο κολλητός μου με βλέπει ερωτικά | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
19:07
23/7/2015

Ο κολλητός μου με βλέπει ερωτικά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Έλις

Μου ζήτησε συγνώμη και ξαναγίναμε φίλοι, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα ξαναγίνει οτιδήποτε ερωτικό μεταξύ μας, μέχρι που πριν λίγες μέρες φιληθήκαμε πάλι...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία γεια σου. Καταρχάς συγχαρητήρια για τη στήλη σου. Τη διαβάζω αρκετό καιρο και βλέπω ότι έχεις βοηθήσει πολύ κόσμο. Ελπίζω να με βοηθήσεις κι εμένα. Σου είχα ξαναστείλει για το ίδιο θέμα και δεν μου απάντησες, αλλά λέω δεν πειράζει έτσι κι αλλίως δεν ηταν και τόσο σοβαρό. Τώρα όμως σοβάρεψαν τα πράγματα κι έχω πραγματικά ανάγκη τη συμβουλή σου. Καταρχήν να σημειώσω ότι είμαι 23 στα 24 και ο κολλητός μου 31. Κάνουμε παρέα δυόμισι χρόνια. Περνάμε τέλεια, περνούσαμε μάλλον, μέχρι που κατάλαβα ότι εκείνος είναι ερωτευμένος μαζί μου. Πριν κάνα χρόνο είχαμε φιληθεί και το μετάνιωσα, γιατί κόλλησε και μου έλεγε ότι μ’αγαπάει, ότι θέλει να είμαστε κανονικά μαζί και τέτοια. Τον έκοψα από φίλο, μετά από δυο μήνες όμως μου ζήτησε συγνώμη και ξαναγίναμε φίλοι, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα ξαναγίνει οτιδήποτε ερωτικό μεταξύ μας. Εκείνος μου είπε ότι ήταν ένα στιγμιαίο πάθος αλλά το ξεπέρασε. Περνούσαμε πάλι τέλεια όπως παλιά, μέχρι που πριν λίγες μέρες φιληθήκαμε πάλι και κατάλαβα ότι ακόμα έχει ερωτικά αισθήματα για μένα. Εγώ όμως δεν μπορώ να τον δω ερωτικά. Δεν μπορώ να μας φανταστώ να είμαστε μαζί. Τον έχω συνηθίσει ως φίλο και μόνο έτσι τον βλέπω. Άσε που ο έρωτας θα κατέστρεφε τη φιλία μας. Το ξέρω ότι ίσως υπήρχε κάτι βαθύτερο αλλά σαν τη φιλική αγάπη δεν είναι τίποτα. Τι να κάνω; Φοβάμαι μην κολλήσει πάλι και μου ζητάει παραπάνω από όσα μπορώ να δώσω, απ’ την άλλη όμως δεν θέλω να τον χάσω και από φίλο; Μ’ έχει βοηθήσει πάρα πολύ κι εχω κυρίως όμορφες αναμνήσεις από εκείνον.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, αν πρέπει να το συζητήσεις με κάποιον αυτός είναι ο κολλητός σου. Εφόσον είσαστε τόσο κοντά, μπορείς να του κάνεις μια ανοιχτή και ειλικρινή κουβέντα για το γεγονός ότι δεν μπορείς να τον φανταστείς σαν ταίρι σου κι ότι δεν θέλεις με τίποτα να χαλάσετε τη φιλία σας βάζοντας στη μέση το ερωτικό.

Βέβαια, δεν πρέπει να απορείς που ο εκείνος έχει ερωτικό ενδιαφέρον για σένα, αφού σχεδόν ποτέ ένας άντρας δεν διατηρεί φιλία με κάποια γυναίκα (που δεν είναι συγγενής του, συνεργάτιδα, ή συνάδελφος) για άλλο λόγο.

Επίσης, θα πρέπει να σκεφτείς καλά μήπως κι εσύ έχεις ερωτικά συναισθήματα για εκείνον κατά βάθος, αφού δεν εξηγείται πώς καταλήξατε να φιληθείτε για δεύτερη φορά και μετά από ένα τέτοιο ξεκαθάρισμα. Μήπως δηλαδή κι εσένα σου αρέσει για σχέση αλλά απλά φοβάσαι μήπως δεν δουλέψει;

Σε κάθε περίπτωση, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Αυτή τη φορά όμως αντί να του στείλεις τελεσίγραφο, φρόντισε να είσαι πιο ανοιχτή στη συζήτηση και να εκφράσεις τους φόβους σου, μήπως τυχόν εκείνος καταφέρει να σε καθησυχάσει και σε πείσει να τους ξεπεράσεις.

Γιατί δεν σου κρύβω ότι η όλη ιστορία μου φαίνεται αρκετά «τραβάτε με κι ας κλαίω»...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ