Ο καθηγητής μου | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:29
7/1/2014

Ο καθηγητής μου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ντροπιασμένη

Με έκαναν να νιώθω ντροπιασμένη και πρόστυχη αφού πια πίστεψα και εγώ ότι εγώ έφταιγα! Τέλος πάντων, με τα πολλά δέχτηκα να κάνω ένα μάθημα μαζί του

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα θεία Λουκία. Είμαι 17 χρονών και πηγαίνω τρίτη λυκείου. Το πρόβλημά μου είναι ο καθηγητής που έχω στην Φυσική, την Χημεία και την Βιολογία. Όπως καταλαβαίνεις τον έχω αρκετές ώρες την εβδομάδα. Είναι ένας καθηγητής νεαρός σε ηλικία, γύρω στα 30-35 και από την αρχή της χρονιάς κατάλαβα ότι τρέφει έντονο ενδιαφέρον για εμένα. Πώς το κατάλαβα; Μου έπιανε συνέχεια την κουβέντα στα διαλείμματα, μου υπενθύμιζε συνέχεια το πόσο καλή είμαι στα μαθήματά του, καθόταν συνέχεια δίπλα μου κλπ. Αυτά όμως δεν είναι τίποτα! Πριν κλείσουν τα σχολεία μου πρότεινε να μου κάνει ιδιαίτερα μαθήματα γιατί λέει ότι έτσι θα βελτιωθώ ακόμα περισσότερο και θα γίνω άριστη. Όλα αυτά βέβαια δωρεάν! Προσπάθησα να αρνηθώ ευγενικά λέγοντας ότι θα λείπω για διακοπές. Είχα υποψιαστεί τους σκοπούς του αφού και πολλοί συμμαθητές μου με κορόιδευαν λέγοντας ότι εκείνος με γουστάρει και τον μάγεψα και άλλες τέτοιες αηδίες που με έκαναν να νιώθω ντροπιασμένη και πρόστυχη αφού πια πίστεψα και εγώ ότι εγώ έφταιγα! Τέλος πάντων, με τα πολλά δέχτηκα να κάνω ένα μάθημα μαζί του και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που φανταζόμουν! Το μάθημα έγινε μέσα στο σχολείο σε κενή αίθουσα αφού αρνήθηκα να γίνει το μάθημα σπίτι του. Αφού πήγα για το μάθημα εκείνος έκανε 10-15 λεπτάκια μάθημα και μετά άφησε το βιβλίο λέγοντας ότι αυτά είναι βλακείες και δεν γίνεται να κάνουμε μάθημα τέτοιες μέρες και διάφορα τέτοια. Κάθισε δίπλα μου, χάιδεψε το γόνατο μου και μου έλεγε πόσο έξυπνη και όμορφη είμαι και να μην το ξεχάσω πότε αυτό. Αμέσως τραβήχτηκα και εκείνος τρομοκρατημένος είπε πως δεν έπρεπε να συμβεί αυτό και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τις ορμές του. Ζήτησα συγγνώμη και έφυγα σχεδόν τρέχοντας. Από τότε δεν τον έχω δει στην διάρκεια τον διακοπών και ούτε θέλω! Είναι ανώμαλος και εγώ χαζή που πήγα και συναντήθηκα μαζί του! Νιώθω πολύ ντροπιασμένη γιατί νομίζω ότι του έδωσα αφορμές... Θεία μου σε λίγο αρχίζουν τα σχολεία και εγώ δεν έχω μούτρα να πάω.. Τι πρέπει να κάνω; Να συμπεριφερθώ σαν να μην έγινε τίποτα; Δεν έχω μιλήσει σε κάποιον και σε εκλιπαρώ για την συμβουλή σου! Ευχαριστώ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλό μου κορίτσι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθεις ενοχές για τις πράξεις των άλλων. Αυτό που συνέβη με τον καθηγητή σου είναι δικό του λάθος κι όχι δικό σου και πρέπει να το βάλεις καλά στο μυαλό σου.

Ακόμη κι αν εσύ προαισθανόσουν ότι έχει πονηρές προθέσεις και κολακευόσουν από αυτή την ιδέα -και ίσως να μπήκες ακόμη και στον πειρασμό να επιβεβαιώσεις το προαίσθημα σου- η ευθύνη των πράξεων του βαραίνει μόνο εκείνον και είναι μια ευθύνη σοβαρή, καθώς δεν είναι απλά ένας ενήλικας αλλά και καθηγητής σου, κι αυτό καθιστά βαρύτερο το αδίκημα του. Γιατί βέβαια περί αδικήματος που τιμωρείται από τον νόμο πρόκειται και γι' αυτό ακριβώς τον λόγο εκείνος πάγωσε όταν κατάλαβε ότι δεν ενδίδεις. Βλέπεις εκείνος εκμεταλλεύεται τη θέση του καθώς ξέρει ότι ντρέπεσαι να του φέρεις αντίρρηση ως καθηγητής σου που είναι κι αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από ανήθικος εκβιασμός.

Με άλλα λόγια δεν έχεις ντροπιαστεί σε τίποτα. Αντίθετα, εκείνος έχει ντροπιαστεί απέναντι σου. Το καλύτερο θα ήταν λοιπόν, να συμπεριφερθείς ακριβώς όπως έχεις σκοπό, δηλαδή σαν να μην συνέβη τίποτα, αλλά χωρίς καμιά ντροπή ή ένδειξη ενοχής.

Βέβαια, αν εκείνος προσπαθήσει να σου κάνει τη ζωή δύσκολη με τα μαθήματα (κάτι καθόλου απίθανο) ή αποπειραθεί να σε προσεγγίσει ξανά με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να του ξεκαθαρίσεις ότι αν συνεχίσει έτσι, θα ενημερώσεις τους γονείς σου και τη διεύθυνση του σχολείου για ό,τι έχει προηγηθεί, με όποιες συνέπειες μπορεί να έχει κάτι τέτοιο για τη θέση του και την καριέρα του.

Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να προχωρήσεις σε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση και ότι θα μπορέσεις να ξεχάσεις γρήγορα αυτό το ατυχές περιστατικό. Όμως, αυτό που αξίζει να θυμάσαι για πάντα από την όλη ιστορία είναι πρώτον, ότι πρέπει εμπιστεύεσαι πάντα το ένστικτό σου ώστε να μην εκθέτεις τον εαυτό σου σε περιττούς κινδύνους και δεύτερον, ότι είμαστε υπεύθυνοι μόνο για τις πράξεις μας κι όχι για τις σκέψεις μας...
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ