Ο γιατρός με φλερτάρει | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:35
29/10/2012

Ο γιατρός με φλερτάρει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Αφροδίτη 35

Όταν τον ρώτησα πότε μπορώ να βρεθώ ερωτικά με το σύζυγό μου, μου απάντησε εξαρτάται από το αν είσαι κρύα ή θερμή γυναίκα.

Πριν από λίγους μήνες έκανα ένα χειρουργείο. Ο γιατρός ένας πολύ γοητευτικός άντρας. Έκτοτε όποτε πηγαίνω στο ιατρείο για επανέλεγχο έχω την αίσθηση ότι με φλερτάρει. Με κοιτάει επίμονα, μου χαμογελάει, μου κάνει νεύματα για να ξαπλώσω στο κεββάτι εξέτασης, κλείνοντά μου το μάτι. Όταν τον ρώτησα πότε μπορώ να βρεθώ ερωτικά με το σύζυγό μου, μου απάντησε εξαρτάται από το αν είσαι κρύα ή θερμή γυναίκα. Του απάντησα φυσιολογικός άνθρωπος, ούτε το ένα ούτε το άλλο, και μου απάντησε αυτό ποιός το κρίνει; Είναι η ιδέα μου ή με φλερτάρει; Παρεπιπτόντως είναι παντρεμένος με 2 παιδιά.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καθώς φαίνεται απ' αυτά που λες, όντως σε φλερτάρει, αλλά προς τι ο πανικός; Κανείς δεν σε υποχρεώνει να ανταποκριθείς και πολύ εύκολα μπορείς να του βάλεις πάγο, αν το θελήσεις. Αρκεί να μην του ανταποδίδεις τα χαμόγελα και να μην ανταποκρίνεσαι στα αστεία του (αντίθετα να δείχνεις κι ελαφρώς ενοχλημένη μάλιστα) και θα το πιάσει το υπονοούμενο.
Μήπως όμως, άθελα σου πιθανόν, έχεις πέσει θύμα της γοητείας του και του έχεις δώσει θάρρος; Γιατί δύσκολα ένας άντρας και μάλιστα επαγγελματίας υγείας εκδηλώνεται μ' αυτόν τον τρόπο χωρίς να έχει βρει πρόσφορο έδαφος, πόσο μάλλον όταν και οι δύο είσαστε δεσμευμένοι.
Βέβαια, μπορεί απλά να πρόκειται για κοινό αυτάρεσκο κορτάκια που θέλει να επιβεβαιώνει τη γοητεία του, αλλά σε κάθε περίπτωση σκέψου και τη δική σου στάση απέναντι του.
Στο κάτω-κάτω, αν φτάσει στο σημείο να σ' ενοχλεί τόσο πολύ, μπορείς πάντα ν' αλλάξεις γιατρό και να βρεις κάποιον εξίσου καλό στη δουλειά του. Ένα χειρουργείο έκανες μαζί του, δεν τον παντρεύτηκες κιόλας.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ