Ο άντρας της μαμάς μου | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
18:01
15/5/2014

Ο άντρας της μαμάς μου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Νανά

Μερικές φορές ειδικά όταν φτιάχνομαι για έξοδο τον πιάνω να με κοιτάει μπορώ να πω έντονα. Μέχρι στιγμής βέβαια έχει δείξει καλά σημάδια χαρακτήρα όμως...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αχ θεία Λουκία μου, καλησπέρα. Λοιπόν όπως καταλαβαίνεις απο τον τιτλο υπάρχει πρόβλημα. Η μαμά μου είναι με έναν άντρα ο οποίος μένει στο σπίτι μας σε καθημερινή βάση. Εγώ είμαι 22 χρονών και στο σπίτι μένουν επίσης ο μεγαλύτερος αδερφός μου και η μικρότερη αδερφή μου. Όμως και απο τα 3 παιδιά σε μένα δείχνει την μεγαλύτερη αδυναμία. Επίσης μερικές φορές ειδικά όταν φτιάχνομαι για έξοδο τον πιάνω να με κοιτάει μπορώ να πω έντονα. Μέχρι στιγμής βέβαια έχει δείξει καλά σημάδια χαρακτήρα όμως εγώ πιστεύω είναι πολύ νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα. Εγώ λοιπόν απο την δική μου πείρα με τους άντρες έχω μάθει πως όλοι λίγο πολύ έχουν μέσα τους την διαστροφή ή έστω την τάση προς αυτή με πολύ λίγες εξαιρέσεις. Το θέμα είναι πόσο μακριά το αφήνει ο καθένας να φτάσει. Κοντά του νιώθω άβολα, σαν μεγαλύτερος άντρας που είναι και είμαι πολύ μαζεμένη έτσι ώστε να μην του δίνω το παραμικρό δικαίωμα. Δεν ξέρω θεία μου με βασανίζει πολύ αυτό το θέμα, έχω συνέχεια το κακό στην άκρη του μυαλού μου και χρειάζομαι απεγνωσμένα μια απάντηση στην εξής ερώτηση... Τελικά είμαι εγώ η υπερβολική και δραματική της υποθεσης και με βλέπει όντως σαν παιδί του; Ή μήπως θεία μου είναι πολύ σπάνιο εώς και αδύνατο ένας άντρας 45 χρονών να βλέπει τόσο "πατρικά" μία θα μπορούσαμε να πούμε, εμφανίσιμη 22άρα με την οποία καθημερινά συζεί και με την οποία δεν έχει καμία συγγενική σχέση;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νανά μου, το θέμα δεν είναι το τι έχει ο άντρας αυτός στο κεφάλι του, ή το τι μπορεί να περνάει από το μυαλό του. Οι άνθρωποι δεν κρίνονται από τις σκέψεις τους, αλλά από τις πράξεις τους. Εφόσον λοιπόν εκείνος σε κοιτάει απλά με θαυμασμό, χωρίς να λέει, ή να κάνει κάτι μεμπτό, δεν έχεις τίποτα να του προσάψεις.

Άλλωστε, δεν υπάρχει καμιά διαστροφή στο να θαυμάζει ένας μεγαλύτερος μια χαριτωμένη πιτσιρίκα. Σε όλους τους μεγαλύτερους -δεσμευμένους και μη- αρέσει να χαζεύουν χαριτωμένες πιτσιρίκες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έκαναν κάτι μαζί τους.

Με άλλα λόγια, δεν πιστεύω ότι ο άντρας αυτός σε βλέπει σαν κόρη του, ιδιαίτερα αν δεν έχει δικά του παιδιά και ειδικότερα κόρες. Άλλωστε, γυναίκα είσαι, δεν είσαι παιδί πια κι εκείνος σε γνώρισε τώρα, χωρίς να έχει την εμπειρία του μεγαλώματος σου για να σε βλέπει υπ' αυτό το πρίσμα. Σίγουρα λοιπόν σε βλέπει σαν θηλυκό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβεται –ή ότι δεν θα σεβαστεί στο μέλλον- τη μητέρα σου, εσένα και κυρίως τον εαυτό του και τις επιλογές του ως συνειδητοποιημένος και ώριμος ενήλικας.

Εν κατακλείδι, καλά κάνεις να είσαι "μαζεμένη" μπροστά του, με τον ίδιο τρόπο που φαντάζομαι ότι φροντίζεις να είσαι μαζεμένη μπροστά στα αγόρια των φιλενάδων σου. Ακόμα καλύτερα, αν φροντίσεις να φτιάχνεσαι για την έξοδο σου στο δωμάτιο σου κι όχι να επιδεικνύεις τη φιλαρέσκεια σου μπροστά του επιδιώκοντας την επιβεβαίωση που μπορεί να μην πήρες από τον πατέρα σου.

Βλέπεις, αυτός ο άντρας δεν είναι πατέρας σου και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Είναι ο άντρας της μητέρας σου κι όπως θέλεις από εκείνον να σεβαστεί τη σχέση σας και τις ισορροπίες στο σπιτικό σας, το ίδιο ακριβώς πρέπει να κάνεις κι εσύ.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ