ντρέπομαι να μιλήσω στους γονείς μου | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
16:59
26/1/2012

ντρέπομαι να μιλήσω στους γονείς μου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
annou

Εχω πολυποδα στον τράχηλο και θα χρειαστει να αφαιρεθει.  Για την επέμβαση δεν έχω χρήματα και είναι ακριβή. Ντρέπομαι και αγχώνομαι πως να το πω στους γονείς μου...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Συγχαρητήρια για αυτό που κάνετε, ειμαι 34 χρονων, μετα απο επισκεψη στο γυναικολογο μου διαπιστωθηκε οτι εχω πολυποδα στον τράχηλο και θα χρειαστει να αφαιρεθει. Με τους γονεις μου δεν μοιραζομαι τιποτα προσωπικο, σχεσεις κλπ. Με τη μητέρα μου δεν έχω συζητήσει ποτέ για γυναικολογικά θέματα, ποτέ οτι έχω σεξουαλικες επαφες, σχεσεις, οτι πάω σε γυναικολόγο. Για την επέμβαση δεν έχω χρήματα διότι είμαι άνεργη εδώ και 1 χρόνο και είναι ακριβή. Ντρέπομαι και αγχώνομαι πως να το πω στους γονείς μου, αλλά ειναι οι μόνοι που μπορούν να μου πληρώσουν την επέμβαση. Πείτε μου κάτι... έναν τρόπο, να μην με κοιτάνε μετά και να ντρέπομαι. Ευχαριστώ

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μπορεί να μην συζητάτε γυναικολογικά θέματα με τη μητέρα σου, αλλά εκείνη σίγουρα ξέρει ότι έχεις κόλπο, μήτρα και ωοθήκες κι ότι όπως όλες οι γυναίκες είναι πιθανόν να αντιμετωπίσεις κάποια στιγμή γυναικολογικά προβλήματα, ανεξάρτητα από το αν έχεις ή όχι σεξουαλικές σχέσεις. Δεν έχεις κανένα λόγο να ντρέπεσαι, λοιπόν.

Εξάλλου, το γεγονός ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στα γεννητικά σου όργανα, είναι εντελώς άσχετο με το σεξ ή τις ερωτικές σχέσεις, αφού οι πολύποδες μπορεί να εμφανιστούν και σε άλλα σημεία του σώματος, όπως οι φωνητικές χορδές ή το έντερο. Άρα, όπως δεν θα ντρεπόσουν να τους ζητήσεις χρήματα για να κάνεις επέμβαση κάπου αλλού στο σώμα σου, έτσι δεν πρέπει να ντρέπεσαι και τώρα.

Απλά εξήγησε τους ότι έχεις έναν πολύποδα γυναικολογικά και ότι χρειάζεσαι τη βοήθεια τους γιατί αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα από οικονομική άποψη. Το ζήτημα είναι καθαρά πρακτικό κι έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσεις. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ