Να το πω στην κολλητή μου; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:29
9/5/2014

Να το πω στην κολλητή μου;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Νίκη

Είδα τον μπαμπά της κολλητής μου με τον οποίο είμαστε και οικογενειακοι φίλοι με άλλη γυναίκα!!

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία μου Λουκία βρίσκομαι σε μια πολύ δύσκολη θέση. Γυρνούσα από φροντιστήριο και είδα τον μπαμπά της κολλητής μου με τον οποίο είμαστε και οικογενειακοι φίλοι με άλλη γυναίκα!! Στην αρχή ήθελα να πιστεύω ότι ήταν κάποιο συγγενικο πρόσωπο μα την φίλησε στο στόμα. Ευτυχώς δεν με είδαν όμως.
Ο κύριος με την γυναίκα του φαίνονται από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και πραγματικά ήταν μια εικόνα που σε σόκαρε διότι σε καμία περίπτωση δεν το περίμενα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να το πω στην κολλητή μου; Θα καταστρέψω μια ολόκληρη οικογένεια. Ντρέπομαι να πατήσω στο σπίτι τους πλέον. Ούτε στους γονείς μου δεν μπορώ να το πω γιατί όπως είπα είμαστε οικογενειακοί φίλοι. Σε παρακαλώ θεία μου πες μου τι να κάνω! Δεν νιώθω καθόλου άνετα με κανένας τους πλέον.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νίκη μου, όσο σοκαριστικό κι αν είναι, δυστυχώς αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Καταλαβαίνω βέβαια ότι είχες άλλη εικόνα κι ότι σου ήρθε ξαφνικό, αλλά δεν πρέπει να ντρέπεσαι, αφού δεν έχεις κάνει κάτι κακό εσύ προσωπικά. Ήταν απλά μια άτυχη στιγμή που σίγουρα θα προτιμούσες να μην έχεις ζήσει, αλλά που δεν πρέπει να αφήσεις να επηρεάσει τη φιλία σου μ' αυτή την κοπέλα.

Επί του πρακτέου τώρα, συμφωνώ ότι δεν πρέπει να το πεις στην κολλητή σου, γιατί θα την πληγώσεις χωρίς να της προσφέρεις κάτι. Όμως, αν νιώθεις την ανάγκη να ξαλαφρώσεις από το βάρος, το καλύτερο θα ήταν να το πεις στη μαμά σου εμπιστευτικά, καθώς εκείνη οπωσδήποτε γνωρίζει καλύτερα από εσένα τις ισορροπίες που υπάρχουν ανάμεσα στο ζευγάρι και μπορεί να κρίνει πώς θα το χειριστεί απέναντι τους.

Βλέπεις, όταν μιλάμε για σχέσεις, πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν, καθώς ποτέ δεν ξέρεις τι έχει συμβεί πίσω από τις κλειστές πόρτες ενός σπιτιού και τι έχει προηγηθεί ανάμεσα σε δυο ανθρώπους.

Βέβαια, είναι σαφές ότι οι κολλητοί των γονιών σου περνάνε μία κρίση, αλλά είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν είναι κάτι παροδικό ή θα έχει σοβαρότερες επιπτώσεις στο μέλλον. Κράτα λοιπόν το περιστατικό στο πίσω μέρος του μυαλού σου και διατήρησε στάση ουδετερότητας απέναντι τους, για να μην γίνεις εσύ η αφορμή οποιασδήποτε αρνητικής κλιμάκωσης. Η μαμά σου ξέρει καλύτερα, αν και τι θα πει κάτι σε ποιον από τους δυο τους.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ