Να της πω ότι την απατά; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:50
9/5/2013

Να της πω ότι την απατά;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ελένη

Είναι γνωστό σε όλη την παρέα αλλά κάνουν τα σταβά μάτια. Είναι πολύ καλή κοπέλα και δεν το αξίζει!

Θα ήθελα την συμβουλή σας γιατί βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση. Είμαι 25 και το αγόρι μου είναι 30. Γενικότερα κάνουμε παρέα με τους συνομήλικους φίλους του και τις κοπέλες τους. Ο ένας φίλος του, με τον οποίο έτυχε να δουλέψουμε και μαζί, έχει σχέση με μία κοπέλα πολλά χρόνια αλλά την κερατώνει! Αυτό είναι γνωστό σε όλη την παρέα αλλά κάνουν τα σταβά μάτια. Επειδή εγώ είμαι τέρας δικαιοσύνης και δεν μπορώ με τίποτα την αδικία, το πρόβλημά μου είναι να το πω στην κοπέλα του ότι την κοροίδευει ή όχι; Είναι πολύ καλή κοπέλα και δεν το αξίζει αυτό!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ελένη μου, η ασφαλέστερη στάση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μην αποκαλύπτεις την απιστία κι αυτό γιατί αν μιλήσεις είναι μαθηματικά βέβαιο ότι η παρέα σας θα γίνει μπάχαλο και στο τέλος εσύ θα βγεις η κακιά, η προδότρα κι η ανακατώστρα στα μάτια όλων (και εκείνης και του αγοριού σου).

Πιθανότατα, η κοπέλα αυτή υποψιάζεται, αν δεν το γνωρίζει κιόλας, τι παίζεται πίσω από την πλάτη της και για τους δικούς της λόγους έχει επιλέξει να το αγνοεί. Εφόσον λοιπόν δεν πρόκειται για κολλητή σου φίλη με την οποία έχετε δώσει αμοιβαίο όρκο να πείτε την αλήθεια η μία στην άλλη σε μια αντίστοιχη περίπτωση, δεν έχεις κανένα λόγο να το κάνεις.

Βέβαια, αν κάποια μέρα εκείνη σε πιάσει και σου εκφράσει την αγωνία της για την αφοσίωση του αγοριού της και την πορεία της σχέσης τους –κάτι που θα σήμαινε ότι θέλει να μάθει τη γνώμη σου για το θέμα- τότε θα μπορούσες να αφήσεις υπονοούμενα ότι εκείνος σου φαίνεται πολύ μουρντάρης και ότι καλά κάνει να τον υποψιάζεται.

Μέχρι τότε όμως, εσύ καλά θα κάνεις να κρατήσεις τις πληροφορίες σου για τον εαυτό σου. Στο κάτω-κάτω οφείλεις να σεβαστείς τους "νόμους" της παρέας στην οποία είσαι νέο μέλος -απ' ότι καταλαβαίνω- και δεν είναι καν δικιά σου για να πάρεις πάνω σου την ευθύνη της διάλυσης της.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ